Felaţia

 

„Este relaxant pentru partenerul tău dacă se întinde dar poţi sta şi în genunchi…”
Nu staţi cu gura căscată. Dacă tot am scris despre auto-satisfacerea sexuală, am atins zona roşie a tabuurilor, am zis să merg mai departe. Mai departe este sexul oral. La nivelul străzii, ca înjurătură, „muie” şi „sugi pula” intră în categoria celor grave şi– cel puţin la origine – ascunde încă o frustrare.
Am mai povestit asta, dar e inevitabil să nu o reiau, e prea la subiect. Două fete ieşite la produs pe centură, dacă cooperează la un sex oral prestat pentru un şofer de tir şi la final se ceartă pe cum împart banii şi una celeilalte îi spune „muistă”, aceea chiar se supără… ha ha ha! 😆
În particular, treaba stă altfel şi iar, ne împiedicăm de o jenă, de preconcepţii, de un tabu.
Mi-am amintit de un banc care se potriveşte perfect aici:
Un tip urmăreşte o tipă şi într-un loc mai ferit sare pe ea. Îi dă două palme şi-i spune să-şi scoată hainele. Tipa cu chiu cu vai îşi scoate bluza, după încă o palmă şi sutienul. Tipul se desface la şliţ, îşi scoate organul genital (ha ha ha), o trage pe tipă în faţa lui şi o împinge-n genunchi. „Acum ia-o în gură!” îi spune. „Asta nu!” răspunde tipa revoltată, la care tipul: „Alta n-am…” 😛 😛 😛
Coexistă două extreme.
Sunt fete tinere care pentru a-şi păstra virginitatea recurg la sex oral şi/sau sex anal şi sunt fete care gândesc diametral opus: nu i-o sug că ce o să creadă despre mine?
Ambele pleacă de la premise greşite: sexul dincolo de obţinerea şi dăruirea de plăceri, este o formă de comunicare şi are o încărcătură emoţională. Asta chiar şi dacă unii pretind că fac sex fără nicio implicare sentimentală.
Mai persistă încă o anomalie: bărbaţii pretind fără ezitare o felaţie însă sunt reticenţi la a oferii un cunnilingus.
Am dat de asta pe Sexaz şi spune tot: „Dacă nouă bărbaţilor ne place ca o gagică să ne-o sugă zdravăn şi dacă se poate să şi înghită până la ultimul strop, nu credeţi că şi ele merită un tratament similar? Eu personal nu cred că există ceva mai excitant decât să mănânci păsărica. Până se termină.” Însă de la declaraţii, vorbe, până la fapte calea este lungă…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=OExytGe_ohA]

De ce le place bărbaţilor felaţia?
O explicaţie am găsit pe Lovesite: „Felaţa îi flatează. Felaţia nu este considerată de bărbaţi doar ca o dovadă de dragoste, ci şi o dovadă de apreciere. Gura este un loc nobil, este sediul zâmbetului, cuvintelor şi poftelor. Dacă partenera lui îi face onoarea să-l primească în acest loc nobil, înseamnă că ea chiar îl consideră important. Felaţia îi permite bărbatului şi să se împace cu sexul său, în caz că este complexat de forma sau mărimea sa. Pe scurt: dacă partenera îl acceptă aşa cum este, înseamnă că are un penis ok!”
Mai este un aspect, cel expus oarecum în bancul de la început: sexul oral este şi o formă de dominare, de supunere a partenerei, dovada bărbăţiei, a faptului că el este şeful. Această abordare se regăseşte şi legat de sexul anal, tot ca o expresie a supunerii totale.

Sfaturi practice :

pentru femei:

– treci de la săruturi la sugerea efectivă a penisului;
– nu sufla pentru că aceasta poate produce o infecţie;
– nu-l muşca şi încearcă să nu-i atingi penisul cu dinţii;
– nu înghiţi sperma decât dacă vrei, dacă nu spune-i să îşi retragă penisul înainte de ejaculare;
– dacă nu te deranjează ca partenerul să ejaculeze la tine în gura, dar nu vrei să înghiţi, ţine lângă tine un pachet de şerveţele şi scapă de lichidul seminal cât mai repede;

pentru bărbaţi:

– nu penetra prea mult gura partenerei;
– dacă partenera vrea să facă o pauză nu insista;
– nu-ţi obliga partenera să-i ejaculezi în gură sau să înghită sperma.

Asta, este o abordare tehnică. Dacă tot nu v-aţi lămurit, am găsit şi un „Ghid pas cu pas”.

Însă cred că „secretul” este altul şi revin iar la Thanata care a spus-o superb:

„Învăţaţi să o sugeţi, vă zic. Asta e dovada iubirii, când o sugi cu sufletul…”

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=oZd8nMmWw8A]

Cunnilingusul. Câteva opinii ale bărbaţilor legate de întrebarea „vă place să faceţi sex oral unei femei?” pe Roportal:

„da, pentru ca imi inchipui ca-i face placere”

„Da, dar cu o precizare: nu o femeie….doar iubita
De ce? Pentru ca imi place sa o stiu satisfacuta, pentru ca imi place sa o vad cum “tremura” atunci cand are orgasm, pentru ca o iubesc.”

Ce spun femeile? „Pentru cunnilingus nu exista uite asa se face.”

„cert e ca nu toti vor sa dea, ci sa primeasca, iar si mai putini STIU sa dea, deci da, cred ca ar trebuie mai mediatizate tehnicile astea.”

„Incredibil!
Stiam ca termenul “cunnilinngus” se scrie cu doi de “n”, atat dupa prima silaba, cat si dupa a treia si ca sa fiu sigura, am deschis Dex-ul! Si asta este incredibil, pt ca acest termen nu exista!!!Incredibil! E un cuvant de origine latina, obligatoriu tb sa fie…nu pot sa inteleg…
In fine…Chiar daca unii barbatii fac cunnilingus, unele femei, refuza acest lucru. Am intalnit in cercul meu de prietene, o femeie care refuza cu vehementa acest lucru…spunea ca nu ar mai putea sa-l sarute pe respectivul…si nici ea nu-i facea lui nicio felatie, clar!
Dar am mai intalnit si niste barbati care au spus ca pt nimic in lume ei “nu o sa puna gura acolo!” Si unele femei zic la fel…
Sexul oral eu il consider un preludiu…ne cunoastem mai bine trupul, punctele erogene si stimulii declansatori ai marelui O!”

„eu in schimb sunt genul caruia nu-i place sa primesca ci doar sa dea. Mi se pare scarbos sa il stiu la mine intre picioare cu gurita lui dulce Si pentru ca sunt atat de cerebrala in acele momente nu as putea niciodata sa accept asa ceva.”

„Eu una i-as face program. L-as obliga sa includa in meniul preludiului cunnilingus. As fi in stare sa dau o astfel de lege care sa ii oblige pe toti barbatii sa faca asta!!”

„Pffff nu imi vine sa il las sa imi faca. Nu stiu de ce. Si se supara. Inca sunt rusinoasa.”

„Nici eu nu imi explic aceasta reticenta, din moment ce eu ii fac cu placere sex oral. Probabil imi place sa fiu dominata in pat si acest lucru i-ar scadea din “putere”. Nu cred ca am ingradiri pentru ca nu exclud posibilitatea, dar de obicei verific totul si gandesc atent pana la o decizie si asta imi cere timp, respectiv de acomodare in acest caz. Uneori e bine, alteori e rau.”

„in opinia mea, ar fi introducerea unor ore de educatie sexuala in scoli in locul “minunatelor” ore de optional in care, sincer, nu inveti nimic.”

Termin (textul 😀 ) tot pe Sofipedia sunt mereu candide discuţiile… Ha ha ha! 😛

„Din toate fetele pe care le-am cunoscut( fara mamici), nici una nu am vazut sa stie sa practice, se vede cat de mult le intereseaza, cred ca ar trebui sa mearga la scoala de felatie. Cel putin la mine parca ar zdrobi usturoi, poate m-as simti mai bine daca ar bate cu telul, nu stiu la voi cum este..”

„cel mai mult ma enerveaza e cand incearca sa bage buzele inauntrul gurii ca sa nu o atinga cu dintii, in felul asta buzele nu le mai simt deloc… o aberatie”

„am avut o prietena in urma cu 10 ani , era pur si simplu fantastica.Se excita cand facea un bot, era greu sa-mi dau seama daca pe mine ma excita mai mult felatia in sine sau modul absolut fantastic in care fata se excita in timpul prestatiei..”

„Io am tatuaj cu urme de dinți pe p**ă.”

„fetele stiu sa faca felatie daca e pe bani!Asa…ca sa-ti placa tie,crezi ca le intereseaza aspectul?De fapt nu numai felatia o fac cum trebuie cand e pe bani ci cam totul!”

„sunt intradevar unele care chiar nu stiu sa faca feletie, dar majoritatea prefera sa o faca foarte aiurea ca sa iti piara cheful sau sa nu le mai ceri alta data.
mi sa intamplat si mie sa mai cunosc fete si mai o limba mai o vrajeala si toate bune si frumoase. cand venea vorba de felatie pauza.ba nu stie, ba nu poate…”

„Frate , nu vrea felatia, nu primeste lingatie. Simplu, ca tot vor egalitate…
Si sa invete sa o faca bine. Ca doar nu`i usor a linge acolo pana iti vine a da din aripi.”

„Daca te risti tu primu’ sa bagi botu’ la savarina, se simte si ea pana la urma. Mai ales ca le placeeeee…Si dupa aia incep cu d-alea: “stii, n-am mai facut pentru nimeni asa ceva”.”

„nu ai fost niciodata “primu” fericit, adica dezvirginatoru’ de buze?? sa zica ca nu ar face pentru nimeni si nimic in lume dar ca tu esti special si meriti?”

16 comments on “Felaţia

  1. greu sa-ti imaginezi o viatza fara ambele … si este de ris sa credem ca noi le-am descoperit … am intilnit pareri care cumva cred ca aceste ‘practici sexuale’ sunt relativ de data recenta, si deci vezi doamne ce ne-am emancipat cu ajutorul americanilor !! nu mai putzin am auzit la generatia trecuta la barbati ca pentru asa ceva se duceau la curve… nu indrazneau sa ceara sotiilor asa ceva cum ar fi parut ca le dau jos de pe piedestal….

    azi se pare ….ca pentru multe femei e mai usor sa conduca companii decit sa-si lamureasca ‘sexualitatea’ si ‘rusinile’…si mai ales sa treaca de ele liber …. (nu sa tot recidiveze cu acel azi nu vreau asta azi nu pot) deci etern femeile au o problema mai mare cu ‘sexul’ pe care ca barbati nu o impartim.. Poate si pentru ca se spune de psihologi ca noi ajungem la iubire prin sex iar ele exact pe dos .. prin iubire (zic ele ca) ajung la sex….

  2. pentru UnSoricel – vezi, şi să citească despre aşa ceva este … ruşinos. 😀
    şi emanciparea este şi a fost la fel de formală ca toate “revoluţiile”, par toate doar bifate într-o agendă invizibilă.

  3. foarte faina poza! 🙂

    inca sunt prezente tot felul de tabu-uri intr-un cuplu. chiar si intre persoane casatorite. eu personal am auzit un barbat spunand sotiei ca numai curvele poarta ciorapi cu model. in plus, ca nu ar putea face sex oral cu mama copiilor lui, deci…

    e adevarat ca si femeile au tot felul de inhibitii dar… increderea capatata in partener face totul.
    de aceea poate cu unii ar face ceea ce cu altii – niciodata.

  4. pentru Ruby – foarte fain Photoshop-ul…. 🙂

    da, da! asta cu sex oral exclus cu mama copiilor am mai auzit-o şi eu, e tare de tot! ha ha ha! 😛

    suntem educaţi greşit de acasă, la şcoală se predau mii de “chestii” inutile, parcă numai ce nu trebuie… iar din pagina de Sex din Bravo copii nu ştiu ce învaţă… ha ha ha! 😛

    frustrările se acumulează şi într-un final se manifestă în tot felul de forme mai mult sau mai puţin grave…

  5. am zis sa avem si o feminista rea … sper sa-ti placa macar ironia cu XXX si ca ar fi mers la festul lui Tudor:

    [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ILjUe-znXE4&hl=en_GB&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999]

    [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=LvdkFRd7qso&hl=en_GB&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f]

    [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=-S1ddaAFH6g&hl=en_GB&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f]

    [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=VugNIWHa4zU&hl=en_GB&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f]

  6. ahaaa, deci tot la fetitele rele ajungem. releee, dar buuune de rele ce sunt 😆

    iata ce zic niste baieti cuminti 🙂

    [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=BDEZAxdy6IA]

  7. pentru Ruby – băieţi cuminţi? he he he…. take on me!

    [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=HO7sTntruzg]

    so…. I’m hungry like a wolf!

    [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=yxNw1bgH4dQ&feature=related]

  8. [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=f9lMoG9XcVY&feature=related]

    dezvăluirea unor tabu-uri naşte alte tabu-uri…
    şi totuşi… dragostea, sexul şi încrederea fuck minuni în fiinţa umană

  9. pentru liloo – ne place în colivie şi avem nevoie de cineva care să ne spună mereu ce este bine şi ce este rău.

  10. cum adica fara sex oral……??? astia-s tampiti?…crezi ca exista biped pe pamantul asta care sa fie insurat si sa nu fi avut sex oral cu muierisa?asta ar fi culmea…. vai noua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *