Dreapta lu’ Băsescu

Băsescu loveşte un copil… Discuţia s-a aprins (din nou) aiurea: imaginile sunt trucate?

Nu contează. Părerea mea. Reacţia lu’ Băse spune tot: “ce a spus copilul?” Contează ce a spus copilul? Şi cum vine asta… nu ţine minte, se gândeşte până mâine?! Eu nici o secundă nu aş fi avut la ce să mă gândesc. N-am lovit un copil în viaţa mea. Nici pe al meu şi cu atât mai puţin copilul altcuiva. La o astfel de treabă, un bărbat normal nu ar fi avut ce să se gândească. Faza – din punctul meu de vedere – se încadrează în seria “ţigancă împuţită”, “găuzar” al domnului Băsescu şi nu prea cred că cadrează cu comportamentul unui preşedinte de stat european.

Sau asta-i dreapta pe care tre’ să o votăm?

P.S. La miezul nopţii, într-o conferinţă de presă preşedintele a venit cu dezminţirea: niciodată n-a lovit nici un copil. S-a gândit mai bine de patru ore… cine-l crede?

Este o înregistrare din 2004… unde a fost înregistrarea până acum? Cum de Patriciu ieri a amintit de incident pentru prima oară şi azi a şi apărut imaginea? Şi asta în plină campanie… murdar-virală.

Asta, totuşi nu schimbă reacţia preşedintelui, faptul că nu a negat pe loc incidentul. Rămân seme de întrebare şi ne aşteaptă încă cel puţin o săptămână de mizerii…. Sper că doar o săptămână. Nu încă 5 ani…

19 comments on “Dreapta lu’ Băsescu

 1. barfe,barfe,barfe……..a fost trucata imaginea ,iar reactia nu poate influenta un vot,sa nu uitam ca si Iliescu nu a tras la revolutie dar este principalul vinovat pentru genocidul facut la revolutie si genocidul urmeaza sa persiste cu Iliescu conducand Romania din umbra!

 2. pentru quintus – am spus-o de 1001 ori: şi de o prinde 90 de ani şi atunci s-ar înfăptuii, îmi doresc să-l văd pe Iliescu condamnat la puşcărie pe viaţă pentru tot ce a făcut.
  asta nu schimbă cu nimic situaţia: Băsescu este la fel de roşu. mai mult, încearcă modificarea constituţiei pentru a-şi mării puterile într-un mod în care nici Iliescu nu şi-a permis.
  încă 5 ani cu Băsescu la “cârmă” sunt fatali ţării.

 3. Sunt mizerabili toti! Uite de aceea nu ma mai duc sa votez, toti sunt la fel. E trucat. De ce nu s-a pomenit nimic atunci? De ce tocmai acum?

 4. pentru Minelus – acum încep discuţiile genul: “da’ cine a început?” ha ha ha! 😛
  iar ideea să câştigi cu orice preţ şi orice mijloace mereu a fost considerată o treabă bărbătească, de determinare supremă… ha ha ha!
  e amuzant războiul dintre securişti… asta trebuie să admitem. 🙂
  rămân însă la părerea mea: ţara este într-un rahat mult prea mare ca să ne mai permitem 5 ani cu un Băsescu biat (şi) de putere la cârmă… şi asta cu toată sila mea faţă de Iliescu, Năstase, Vanghelie, Voiculescu, Hrebenciuc şi Mazăre…
  tristă alegere.

 5. pentru lu – poate fi trucaj, cam prea perfectă apariţia filmului, prea se leagă totul după un scenariu precis…
  ideea nici nu asta e: se discută orice, numai despre ce fel de preşedinte e nevoie în contextul dezastrului actual…

 6. Sincer nu ma intereseaza daca l-a lovit sau nu pe copilul respectiv, problema este daca Basescu merita sau nu sa fie presedinte…. si dupa 5 ani de zile eu zic ca nu prea merita.

 7. pentru quintus – da, sunt şi liberali gen Stoica care-l susţin pe Băsescu… ce are una cu alta? toată lumea are un preţ, un interes, o şustă. trăim în ţara posibilităţilor infinite…. ză lend of cioiz…. toată traba are însă şi un aspect pozitiv: este prima oară în 20 de ani când se bat securiştii între ei! ha ha ha! 😛 😛 😛
  apropo, tu ce grad ai? sau ce buznis?

 8. cand iti faci ganduri ,te iei de ele si nu e bine….lasa viata sa -si afle cursul singura si netulburata de griji sau de nevoi!
  ECE HOMO!…traieste clipa,dar vezi sa nu fi niciodata la locul nepotrivit,la timpul nepotrivit,ca de ghinioane trebuie sa ne ferim ca dracu’ de tamaie!

 9. pentru quintus – frumoasă ameninţare. vezi? de asta a ajuns ţara asta aşa… mor, mor, sunt budist extremist de dreapta-n prejur, vin înapoi. ha ha ha! 😛

 10. Raspundeti voi cu atat sinceritate de cata sunteti in stare: 1.Este posibil oare ca marele Patriciu sa nu fi fost in stare sa faca rost de acest film imediat dupa incident? Ar fi rezistat un cameraman sau un sef de televiziune banilor sau presiunilor acestuia? Amintiti-va: Basescu urma sa fie presedinte… apoi Basescu a fost demis si repus in functie de popor. Patriciu avea un mare dinte impotriva acestuia inca dinainte. Iar apoi, mai spune ca a vazut inca de atunci scena. De ce nu a facut public? Chiar si fara probe. Cum de nu a aparut filmul atunci?
  2. Va inspira Patriciu, Vantu, Voiculescu incredere?
  3. Cat din voturile pro Geoana a romanilor credeti ca se datoreaza televiziunilor Realitatea sau Antene?

  Si mai ajut cu urmatoarele..:
  I. FAPTE CRONOLOGICE
  1. intalnire vantu – patriciu (cu 2 zile inainte)
  2. patriciu face teasing despre film cu 1 zi inainte – suna deja a campanie
  3. Patriciu se contrazice – zice ca nu spus nimic 5 ani pt ca nu avea proba video, si totusi vorbeste cu 1 zi inainte sa apara proba
  4. Realitatea intinde capcana lui Basescu – invitatie la emisiune 5. Base e luat prin surprindere intentionat in direct. fix la 8 apare filmul atat la Realitatea cat si la antena
  6. patriciu a venit in studio la realitatea imediat dupa base
  7. nimeni nu a spus nimic timp de 5 ani

  II. ARGUMENTE
  1. nu putea fi atat de prost sa loveasca un copil la un miting electoral, cu camere tv si atata lume de fata
  2. marturia copilului:”m-a impins, nu m-a lovit”
  3. marturia femeii: ‘nu l-a lovit’
  4. Argumente din scena: copilul rade, oamenii nu reactioneaza ca si cum ar fi socati.
  Aveti grija de votul vostru.. Se va intoarce impotriva tuturor.

 11. pentru TIZU – foarte sinceră şi asumată adresa ta de mail… ha ha ha! 😛 bun început.
  legat de cât de prost este sau nu cineva, “io” sincer nu aş băga mâna nici în cuptorul aragazului deconectat de la ţeava de gaz.
  incidentul, în ciuda faptului că pare uşor tras de păr, cred că s-a petrecut.
  de ce s-a scos caseta abia acum? simplu: atunci Băsescu era candidatul comun al PD-L – PNL şi speranţa că-l bate pe Năstase, acum Băsescu este ţinta comună, toţi doresc să scape de el. da, este josnic, murdar şi trist că atât presa, cât şi domnii politicieni şi-au ţinut gura până acum.
  aş putea să explic şi să demontez argumentaţia la fel de securistă ca cea de multe ori scoasă la prosteală de PSD, dar nu văd sensul…
  dar nu acest incident este hotărâtor din punctul meu de vedere ci faptul că Băsescu şi gaşca lui (Ridzi, Udrea, Videanu, Blaga, Boc… etc) au fost pe de o parte incompetenţi, pe de altă parte au făcut ţara praf şi au pus-o pe butuci.
  am mai spus-o şi mă repet: nu găsesc argument adevărat pentru a-l vota pe Băsescu.

  O maimuţă cu un laptop poate fi amuzantă, un prost cu ştampila în cabina de vot nici măcar nu este simpatic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *