Nasol moment, mişto colivă! – Geoană preşedinte

S-a gătat votul, se numără voturile. Scor strâns, exit poll-ul îl indică pe… geoană.
Nu, nu sunt fericit, nici măcar nu mă bucur.
Şi nimeni nu are de ce să se bucure. E un fel de… am înfrânt. Sper, pentru ultima oară. Nu mai vreau încă o rundă de alegeri unde se bate partidul cu securiştii. Nu mai vreau încă o campanie încrâncenată, nu mai vreau alegeri unde nu raţiunea şi programele să conteze ci sentimentele. Învinsul trebuie să aibă demnitate şi nu scoată lumea-n stradă aiurea şi să nu iasă definitiv din istorie pe uşa din spate. Fără alte contra-manifestări, fără alte mitinguri, fără dosuri de palmă. De opoziţie este poate mai mare nevoie acum ca niciodată. O opoziţie activă şi constructivă. Nu de promenadă, nu de propagandă.

Acum tot ce contează este ca de mâine să ne punem pe treabă. Şi noi cei de foarte jos şi cei de sus.
Nu mă interesează nici ce au promis unii şi alţii, nu contează nici pe cine şi de ce am simpatizat, contează ca de mâine să se facă treabă. Dacă nu se va face nici acum, în al 13-lea ceas, nimic nu contează.

Anul 2010 o să fie un an foarte-foarte dificil şi economic şi social şi… politic.
Sper că s-a terminat definitiv cu „las’ că merge şi aşa”, cu „noi ne (pre)facem, ei se (pre)fac”, cu tot bullshit-ul care ne caracterizează. Vreau prea mult?
Nu e mult, e responsabilitatea noastră, pentru copii noştri şi viitorul acestei ţări. M-am născut aici, o iubesc şi aş vrea să mor liniştit aici. Avem încă o şansă… trebuie să fim responsabili. Este chiar ultima. Depinde de noi. Toţi.

Acum… la treabă. Nu mai avem de ales. Eu nici nu mă mai culc.

26 comments on “Nasol moment, mişto colivă! – Geoană preşedinte

 1. Sa speram ca va fi altfel de data asta fata de fostele regimuri pesediste. Cred in liberalii de acolo. Pai ne vom pune pe treaba de maine. Normal, e luni doar…

 2. pentru dorica69 – în turul I am votat cu Antonescu şi acum sunt semi-satisfăcut. 🙂 băsescu este o ruşine şi sper să dispară definitiv din viaţa noastră. dacă eram un stat normal, demisiona de mult.
  el şi acum se comportă ca ceauşescu. dezgustător.

 3. pentru Papillion – din nefericere altă ieşire nu era… să vedem ce fac stimabilii cu încrederea pe care le-am acordat-o. din nou. mingea grea este la ei. povara la noi.

 4. Sunt fericita dupa multa vreme in care am tot rabdat, sunt fericita pentru ca deja am din nou speranta!
  Sper ca viata noastra va fi mai buna…am mare incredere in Iohannis!
  Frumos cadou de Niculas!

 5. pentru Mona – eu nu pot să spun că sar în sus de bucurie: viitorul este sumbru, este nevoie de seriozitate, de oameni competenţi, de multă determinare şi muncă… toate acestea au lipsit în ultimii 20 de ani. da, avem o nouă şansă acum, sper că nu o irosim din nou.

 6. Nici eu nu am sarit in sus de bucurie, dar sper si cred in ei, pentru ca sunt diferiti si sper sa ramana uniti si sa faca treaba buna. Sa le ajute Dumnezeu! Sa ne ajute Dumnezeu!

 7. pentru Minelus – dacă nici ăştia ceva mai tineri nu sunt capabili să pună lucrurile la punct… putem stinge lumina liniştiţi şi definitiv.
  trebuie să se termine cu tranziţia, asta nu înseamnă să uităm istoria (recentă), nu înseamnă că îl iertăm vreodată pe iliescu… dar nu poţi merge înainte privind înapoi la fantome.

 8. pentru Minelus – se mai încearcă în noaptea aceasta furtul de voturi, sper că nu se va merge până la mitinguri ca urmare a manipulărilor securiste gen 1 decembrie Timişoara…
  în ceea ce priveşte guvernul, nu cred că Antonescu o să accepte oameni compromişi… geoană are o misune foarte grea: în psd sunt multe personaje de care n-a reuşit să scape de când e preşedintele partidului şi acum, dacă pleacă la Cotroceni, o să fie şi mai dificil…
  vin vremuri grele. trebuie să fim conştienţi şi realişti.

 9. Basescu – rUSINEA NATIONALA!!!!! CARE COMUNISTI???? CARE COMUNISTI ????????? HUUUAAAA SPALATILOR PE CREIER!!!!!!!! BASESCU E DICTATURA CLARA SI COMUNISMUL SI BOALA ACESTEI TARI INCAPABILILOR, INCULTILOR, RETARDATILOR, SPALATILOR PE CREIER!!!! PANA SI SADDAM ERA MAI BUN DECAT BASESCU

 10. pentru andrei kunishewski – l-am criticat suficient pe băsescu. şi manipularea din ultima săptămână.
  comunişti – adevărul este că n-am prea avut niciodată. hoţi, fripturişti, pupincurişti şi profitori, mereu.
  dar acum este momentul să lăsăm vehemenţa, nu e vremea nici pentru răzbunări, nici pentru revoluţii, ci pentru muncă.

 11. Basescu a spus si el o chestie buna in seara asta, cu putin inainte de ora 21, a transmis electoratului sau sa stea linistit. Auzisem ca trebuiau sa aiba loc mitinguri, in Bucuresti, Brasov, si nu numai. Orice e posibil, Brush, poate sa iasa ceva urat….

 12. pentru Minelus – 🙂 eu sincer nu prea cred că lasă românu’ televizorul, bericica şi căldurica din casă să mai iasă-n stradă… doar activiştii şi agitatorii de bază o fac şi eventual câţiva naivi… să nu zic altfel.
  băsescu arăta învins clar… nu are nici un interes să îşi înrăutăţească situaţia: are dosare grave, are în spate oameni cu dosare grele… udrea, ridzi, videanu…. vor să salveze ce se mai poate.

 13. pentru Minelus – mă pun pe treabă…. ha ha ha! 😛 (David îl aşteaptă pe Moş Crăciun, nu pot să-l dezamăgesc. 🙂 )
  noapte bună. 🙂

 14. pentru Minelus – ha ha ha 😛 păi în 10 minute este luni, pentru 10 minute nu mă mai culc…. 😛
  nu am calităţi să fiu ministru. 🙂 eu îmi văd de muzică, fotografiat, picatat, grafică digitală, editări video, scris şi ce mă mai “chinuie” când mă chinuie… deocamdată e bine că nu trebuie să emigrez de luni. 🙂

 15. E 10 seara aici, in momentul asta! 6 Decembrie, still… In Romania e 5 dimineata… Poate cineva sa ma informeze, inainte sa ma duc la culcare, cine-i presedinte? Am ceva vin la bord si maine dimineata zbor la Las Vegas… Te rog, Ticke, mai verific dimineata…

 16. pentru Anna Borsos – nu se ştie nici cine a câştigat alegerile, nici cine reuşeşte să le fure… ha ha ha! 😛
  eu încep să-mi fac valiza. aaa….. la Bucureşti e 7 decembrie şi 7 dimineaţa.

 17. pai da ,i-a ciuruit asa cum a zis , ca in timp ce ei sarbatoreau si uitau sa fie atenti la numararea de voturi , el a avut timp sa comande startul la fraudare. 😉

 18. pentru lu – geană preşedinte. pentru o noapte… tot e ceva, alţii nici pentru 5 minute nu ajung….chiorii prind şi 10 ani! Hurrraaa! ha ha ha! 😛

1 Pings/Trackbacks for "Nasol moment, mişto colivă! – Geoană preşedinte"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *