Rezultatele exit-poll: nicio surpriză

Băsescu 34,1% – 32,8%
Geoană 30,9% – 31,7%
Antonescu 22,1% – 21,8%
Oprescu 3,4% – 3,5%

Ceaţa de azi dimineaţă se prelungeşte peste zi şi… probabil peste ani. Conform calculelor de hârtie Geoană are şanse să devină viitorul preşedinte al României.
Rezultat foarte previzibil, scorurile lui Antonescu şi Oprescu dezamăgitoare.
Geoană a câştigat în mediul rural, cum am şi spus, preluarea ştachetei de la Iliescu.
Nu prea este nimic de comentat.

Viitorul guvern probabil o să fie unul PSD-PNL, nu ştiu cu ce şanse, din nefericire altă variantă nici nu prea era, nici cu Antonescu preşedinte n-ar fi fost mult diferit.
Mă tem de Hrebenciuc, Năstase, Vanghelie şi Mazăre, de mafie, de corupţie, de… incompetenţă. De un preşedinte marionetă. O să avem o criză prelungită şi o agonie zbuciumată. Pleacă ai lor, vin ai lor. 2010 o să fie un an foarte-foarte urât.

Am pierdut toţi.

8 comments on “Rezultatele exit-poll: nicio surpriză

 1. Vor continua ce au inceput: sa ne distruga putin cate putin… Mafiotii, smecherii si tiganii vor veni iar in prim-plan.
  Doar o solutie: emigrarea. Ce dezamagire…

 2. pentru MicheleLaBelle – sunt trist, dar cum am spus, rezultatul a fost foarte previzibil.
  am zis de valiză de când am zis că Geoană are prima şansă să câştige…. râd ca prostu’: 😛 cred că e o cădere nervoasă…. am să bag o ţuică rapid!

 3. am injurat…apoi am fumat…apoi iar am injurat…apoi m-am uitat la ceata aliata cu tot ce se intampla…
  o mare vina o au si intelectualii!…ei au fost in proportia cea mai mica la vot…suntem un popor de ratati cu intelectuali care asteapta mereu o minune…
  sa ne ducem dracului toti daca nu suntem in stare sa schimbam ceva in tara asta!
  eu macar cred ca Antonescu e diferit…un om care face politica de 20 de ani si totusi n-au avut de unde sa-l muste, e clar ca e altfel!

 4. pentru Ruxandra – ce să mai spun? am tot spus, fără rost.
  cum este poporul, aşa şi conducătorii ei, mă repet: nicio surpriză.
  Antonescu era cea mai bună variantă şi în opinia mea, însă realitatea este aceeaşi: variantele de guvernare sunt aceleaşi, din punctul meu de vedere, nici una funcţională. deja se ceartă… chiar nu contează cine o să guverneze: PSD-PNL, PD-L – PNL sau… PSD – PD-L… le-am văzut pe toate şi trăim rezultatele.

 5. Pai, da!Cum raspundem noi fraudelor, minciunilor,manipularilor si ”gogosilor”?Injurand, fumand, imbatandu-ne si dandu-i vecinului in cap,iar apoi uitandu-ne la TV unde ne arata cu mandrie concursul cel mai frumos travesti(nu ca am ceva cu acesti oameni) si afundandu-ne incet si/dar sigur intr-un rahat (cine nu stie ,sa se uite si in gura lui Dinescu :D).
  La asa guvernanti, asa popor!
  PS: eu vreau sa emigrez undeva pe o planeta indepartata in Cosmos;sper sa nu ma urmeze politicienii(de oriunde ar fi ei) 😀

1 Pings/Trackbacks for "Rezultatele exit-poll: nicio surpriză"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *