Insatisfacţiile de luni

001_stambaLuni dimineaţa cafeaua pare mai amară, viaţa mai sărată, unii susţin că nu creşte nici iarba mai verde a vecinului.
Durerea de cap este doar un ac înfipt în plus în irelevanta lumină gri a zorilor. Faţa din oglindă este la fel de neprietenoasă şi tot mai străină, zâmbetul strâmb nu devine mai prietenos nici de la pasta de dinţi, gustul amar rămâne undeva în vârful gâtului ca o notă de aducere aminte.
Insatisfacţiile de luni dimineaţa se preling din nopţile pierdute-n week-end, din spuma ultimei beri nebăute, din fumul dens lipit de ochi, din fragmentele obscure de sunete rămase-n cutia craniană, din gândurile neterminate, din vorbele nespuse, din vălmăşeala incertă şi dezamăgirea concretă înfiptă în suflet irecuperabil.
Numai în filme fata îţi spune „da, mi-ar face plăcere” înainte să deschizi gura.

Apa rece stropită pe faţă mă trimite într-o altă realitate.
God is a DJ: ne învârte destinele la platanele din ceruri…. 🙂

Dacă Dumnezeu este un DJ, eu cu certitudine nu sunt unul. 🙂

Le mulţumesc prietenilor care au venit să mă vadă/asculte. Şi celor 2-3 oameni care au rezistat până la sfârşit… 😆

Mulţumesc pentru fotografii.

Insatisfacţiile rămân bibelourile de suflet ale fiecăruia. Şi luni şi marţi şi pentru totdeauna.
Îmi place ciocolata amară. Este… sexy. 😀

002_stamba003_stamba004_stamba005_stamba006_stamba007_stamba008_stamba009_stamba010_stamba

Şi data viitoare o facem şi mai şi mai lată. 😀 Mâinile sus, mâinile sus… draq va pus! 😆 😆 😆 Bun. M-am dat în Stamba… sau stambă? Am mai învăţat ceva, o experienţă în plus nu-mi strică cu siguranţă. 🙂

12 comments on “Insatisfacţiile de luni

 1. pentru touch_down – habar n-ai cât mi-a luat să-mi şterg coarnele (şi copitele) în Photoshop… ha ha ha! 😆 😆 😆

 2. Cred ca suntem multi cei care lunea vedem totul putin… diferit, si nu in sensul in care ne-ar avantaja. Ar trebui sa fim fericiti, pentru ca e un inceput… sau, poate tocmai de-asta nu ne place? Au fost momente in care am urat ziua de luni (era echivalenta cu consilii nesfarsite si rapoarte), in care inventam motive sa nu ies din casa! Ce paradox, este ziua in care m-am nascut…

 3. pentru Michele – astrologic – şi logic – prima zi a săptămânii este Duminică, ziua Soarelui, luni – cum îi spune şi numele – este sub semnul Lunii, este tot atât de firesc să aducă oarecare sentimente şi gânduri mai… stranii. 🙂
  tot teoretic, în ziua în care ne-am născut, ar trebuii să fim mai în largul nostru… 🙂

 4. Sa vezi ce misto e sa te trezesti luni dimineatza la ora 5:45 si sa te intrebi de ce naiba ai dat ceasul in urma cu o ora, ca nu se simte nicio schimbare.

 5. pentru Amalia – partea bună e că poţi să-l chemi pe tata să-i pui o manea “manufacturată” de fi-s’u…. na, că am trăit-o şi pe asta!
  de trezit, mă trezesc la 5 de 20 de ani indiferent în ce direcţie dau ceasul… ha ha ha! 😆

 6. ‘indiferenta fata de viitor si pasiunea de a epuiza tot ce e dat’

  nu orice plecare inainte de ‘sfarsit’ e dramatica si nicidecum o sala ‘goala’ nu e si o sala pustie…

  ‘felul in care mergi iti apartine’…

  si plec fericita in noaptea de duminica. plec asa cum am venit, cu foamea celui ce vrea sa traiasca…

 7. pentru m – 🙂
  nu doream să fiu dramatic şi – odată cu vârsta – amărăciune şi cinismul se instalează aproape inevitabil în mintea – dar mai ales – sufletul omului.
  am cântat şi pentru 3-4 mii de oameni şi o să cânt şi pentru 3-4. 🙂 după o absenţă de 11 ani n-am pretenţia nici la covor roşu, nici la trâmbiţe şi nici la statuie… ha ha ha! 😆 pe de altă parte sunt conştient şi de faptul că muzica – a se citii “chestiile” – pe care le fac nu sunt nici cele la modă, nici cele mai uşoare de digerat.
  luni m-am pus (iar) pe treabă şi lucrez la piese noi. 🙂 sunt şi suficient de încăpăţânat şi suficient de egoist să cred şi să fac cu plăcere ceea ce fac. 🙂
  dacă ai plecat măcar mulţumită, e mai mult decât ok. 🙂
  şi eu mă bucur că ai fost acolo. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *