Lansare Theory of Mind Joi, 27 Februarie, in Control Club, Bucuresti

ToM_IFTS

ToM_IFTS Odată cu Soarele și cu vântul de primăvară, vine la București și o formație din Cluj-Napoca să ne mai dezmorțească. Theory of Mind îi are la bază pe frații Bosînceanu, Vladimir – voce și chitară, respectiv Andrei bas, lor li s-au alăturat chitaristul Alex Cos și bateristul Tudor Bilt.
Trupa cântă un amestec revigorant de post-rock psihedelic cu inflexiuni indie și dream pop. Este o muzică cu sunet modern, dar cu rădăcini solide în rock-ul clasic.
La un an de la debutul lor pe scena alternativă autohtonă, Theory of Mind au pregatit un nou material discografic. Este vorba de EP-ul intitulat “I Felt The Sun” ce va conține două compoziții originale plus o serie de remixuri la piesa ce da titlul materialului. Piesele originale semnate Vladimir Bosînceanu sunt: “I Felt The Sun”, ce se regasește și pe albumul de debut, și melodia “Summer Waves” – cea mai noua creație a formației.

Conform celor spuse de băieți, conceptul videoclipului “I Felt The Sun” va purta semnătura regizorală a lui Hypno și va ilustra perfect starea emoțională și „nostalgia” degajată de piesă. Hypno este deja un nume în materie de regie de videoclip, el fiind asociat deja cu trupe importante precum, Omul Cu Sobolani, Subcarpați, Lucia sau The Moood.
Mai multe despre activitatea regizorală a lui Hypno gasiți aici.
Despre “Summer Waves” Vladimir spune că este de preferat ca atunci când suferi sau te simți pierdut să te oprești și să te privești din exterior mergând încet spre interior în cautarea sentimentelor tale adevărate, chiar dacă de cele mai multe ori nu va fi frumos ceea ce vei descoperi.
Totodată, trupa vă oferă gratuit primul remix pentru single-ul “I Felt The Sun” realizat de AM Love. Versiunea aduce la suprafață atmosfera new wave a anilor 80, dând o altă coloratură și atmosferă piesei. Remixul poate fi descărcat gratuit la acest link.

Proiecția în premieră, a primului videoclip Theory of Mind, urmată de concertul trupei, vor avea loc joi 27 februarie, in Bucuresti la Control Club, începand cu ora 21:00. Biletele, în valoare de 15 lei vor fi disponibile la intrare.

Theory of Mind – Bandcap
Theory of Mind – YouTube
Theory of Mind – Facebook

Lansare-ToM

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *