7 comments on “(Protopunk pour) Pete

    • băh, fără porn deocamdată, discu’ ăsta este despre altceva. pseudo-clipurile sunt să fie, muzica mie mi se pare ok şi ăsta o să fie un disc şi mai colorat, asta şi fiindcă o să conţină şi o serie de colaborări iar cele cu Oedip Piaf sunt chiar “action music”.
      eu nu obosesc niciodată, doar uneori devin mai sictirit, dacă te-am obosit, sorry.
      meleagurile sunt universale, pattern-urile diferă. 😉

    • am dormit agitat, am visat “chestii”, m-am trezit la ora 0.00. mi-am dat seama că de consumerism te-ai plictisit pe la jumate şi Pete n-a făcut-o nici acum. până la urmă faptul că de ani buni dorm tot mai puţin, are (şi) repercursiuni: sunt cam varză şi uneori nu (mai) cuplez…
      PS Danke für Gitarre.

  1. si unde mai pui ca guru are acum tupeu sa dea statul roman in judecata pt despagubiri ,ca a fost nush cum nedreptatit pe vremea comunistilor , mai mare rasul si de justitia din suedia .

    • nu este vorba despre justiţie, ci despre cum funcţionează un sistem. şi la noi, şi peste tot. formele diferă pe ici-colo, esenţa însă este aceeaşi.
      poate singura diferenţă este că imbecilul comun din vest are un trai cât de cât decent cât timp noi suntem cu izmenele rupte-n cur pe noi, dar mândri în continuare.

    • unele sunt nevoit să le tai, să le re-samplez, pe de o parte nici nu mai am piesele pentru care iniţial am gândit acele riff-uri, pe de altă parte încerc să le folosesc, să le plasez în teme, idei noi. dar riff-ul în sine la asta nu e tăiat, doar am folosit şi o “codiţă” să fac o punctare-n plus. 😀
      o să fie un album colorat, cu invitaţi, după calculele mele 5 chitarişti şi 1 basist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *