Amazing and Hot: Inna

Prin ianuarie, piesa “Hot” a cântăreţei românce Inna s-a clasat pe locul întâi în topul Billboard Hot Dance Airplay, clasament care monitorizează cântecele din genul electronic dance care sunt difuzate de radiourile din SUA.

Acum Inna  ocupă prima poziţie a topului MTV Dance Chart din Marea Britanie cu piesa “Amazing” (putaţi vota piesa pe site!). Ea este urmată de Dj Fresh cu “Gold Dust” şi de Sweedish House Mafia cu “One (Your Name)”.

“Amazing” este al doilea single după “Hot” şi abia a fost lansat în Marea Britanie.

Nici la vânzări nu stă rău românca, în prezent, piesa Innei ocupă locul 16 în topul iTunes.

Piesa “Amazing” beneficiază şi de o serie de remixuri, unul din ele fiind semnat de Brazda Lui Novac.

Inna pregăteşte un nou single şi evident un nou video-clip, piesa aleasă fiind “Sun Is Up”. Bugetul pentru acest clip a fost stabilit la 60.000 de euro şi regizor a fost ales Alex Herron nominalizat la premiile Grammy anul trecut.

Se poate şi aşa. Fără manele. Nu mă omor eu cu muzica Dance, dar nu-i Inna cu nimic mai rea ca ceilalţi de pe felia aceasta.

4 comments on “Amazing and Hot: Inna

 1. se poate … dar oare ce se poate ? cum manelele irita in idea mea printr-un realism vulgar …INA tot ce are e acelasi set de clape si percussive synhs plus escapism facut parca pe banii altora… If this is the future than I am bored …

  si daca tot tu ai deschis discutzia … si tot ziceam ca muzica e pe bani nu pe idealuri (lucru care INA pare sa-l intezelega perfect) … de ce nu te bagi pe feila asta ?? interesul in Romania e tot mai mare la nivelul asta … mi s-a vorbit si aici de INA.. poate asta inseamna sa fi ‘a lucky woman’ … ah da stiu ce o sa-mi zici …

  • da, e boring rău şi eu am şi o altă observaţie: nici măcar melodii, refrene bune, memorabile nu prea mai au majoritatea hit-urilor scoase în ultimii ani.
   pentru mine ar fi incomod să fac muzică atât de tâmpă, deci “sofismele” mele chiar şi-n direcţia muzicii mai dansante probabil nu o să aibă succes.
   e boring, da’ e “a noastră”…. 😆

 2. Era bine sa fi pus si un interviu cu inna sa vada lumea cam cat de proasta e 😀 am vazut odata un interviu si bubuia camera la cat de proasta e.Oricum Nikita rules la prostie cu “aerul ei inferior de superioritate”.Oricum inna a creat pitipoancele din ziua de azi si impreuna cu manelele au creat miss teracota 🙂 o femeie care se autointituleaza “sexyest girl in Romania” e clar o pitzypoanca,dar si yo-s din ala care iubeste fetele modeste,dar I have to admit ca i-as trage-o oleaca lu’ Inna.N-o fi ea the sexiest dar e buna enough de-o tura :)) Si ca sa nu fiu rau o sa zic ce melodie imi place de la inna….Love
  [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=04fcgFs-mjA]
  ador in special videoclipul :X

  • la clipuri nu stăm chiar rău de ani de zile, se bagă bani grei şi uneori nu sunt cu nimic mai proaste ca cele de dincolo…. din păcate clipuri/muzică, totul a devenit acelaşi lucru inodor-incolor…. o fi prostia la mijloc. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *