the spoileD Jerks – Free Download November 2009

N-am stat cu degetul în nas, nici cu ochii-n televizor, nu m-am damblagit complet în vâlva electorală.
Sau dacă da, nu sunt conştient, nu mai ştiu nici ce fac.

În fine! Am lucrat la editarea albumului „One Bullet Revolution”, proiectul meu muzical primordial fiind evident Mr. Pa[k]sament, dar mi-am rupt din timp şi energie şi am mai mixat, am mai aranjat şi materialul the spoileD Jerks, opening act-ul, proiectul de mix creativ şi DJ set care va deschide concertele mele.

Rezultatul este un material de aproape 18 minute, împărţit în două piese: un mix incisiv al clasicului „Warm Leatherette” ce are la bază versiunea lui Trent Reznor şi „Avioane” – ediţia extended şi îmbunătăţită a „manelei” mele de suflet.

Piesele şi coperta pot fi descărcate începând de astăzi pentru o perioadă limitată de 10 zile de aici:

DOWNLOAD

Pentru o viaţă sănătoasă faceţi mişcare cel puţin 30 de minute pe zi. Pentru 18 minute v-am furnizat fundal sonor. 😀

11 comments on “the spoileD Jerks – Free Download November 2009

 1. pentru Ruby – probabil se găsesc 5-6 persoane să-l descarce şi 3-4 să şi asculte…. ha ha ha! 😛

  merci şi…. cu multă plăcere. 🙂

 2. pentru Eu(anonim “curajos” = spam)

  (Hostname: 78.144.28.102
  ISP: Opal Telecom
  Organization: Opal Telecom
  Proxy: None detected
  Type: Cable/DSL
  Country: United Kingdom
  State/Region: A7
  City: Birmingham)

  (“Ma intrebam ce drept ai tu sa folosesti muzica atator artisti diferiti (proportie de 90%) in “albumul” asta, sa adaugi cateva tobe si sunete deja editate in majoritatea programelor de muzica si dupa aia sa spui ca iti apartine. Asta in primul rand. In al doilea rand toate piesele de pa asa numitul tau album n-au nici un sens, nu se laga si probabil ca singurul fel in care ai putea asculta asa ceva e sa fii beat mort sau drogat.”)

  mai întreabă-te, poate te lămureşti. după ce-ţi trece… starea.
  the spoileD Jerks este un proiect de REMIX (am cont aici de exemplu), nu eu am inventat “genul”, îl practică foarte mulţi. în ceea ce priveşte eventualele venituri – nu este cazul meu, nu comercializez nimic din materialele the spoileD Jerks, este un play-list de club – în astfel de cazuri, sumele îi revin compozitorului sau celui ce deţine drepturile (uneori nici compozitorul, nici interpretul nu le deţine).

  ilegal este asta…

 3. pentru UnSoricel – “vecin” insular de-al tău. nu vreau să zic cine că mă fac de căcat. 😀 sunt prea sictirit, e mai simplu să-l trec în lista de spam… ha ha ha! 😛

  (democraţia dăunează grav proştilor: o beau şi o fumează… 😆 )

 4. well nu e usor de digerat materialul .. mai ales avioanele… noroc ca sunt la munca si mi-a prins bine ca fond sonor de ‘exersat’ mausu .. si de bagat in PM pe sefi cu zimbetul pe buze cu expresia de pe fatza !!

 5. pentru UnSoricel – mda, nu e…. din fundalul despicat din câteva manele top de anul ăsta am făcut un Noisecore subversiv…. la birou în căşti nu cred că are efect, dar – cred – că într-un club cu boxele turate, merge de o zbenguială… şi în acest caz nu este vorba de nimic altceva. 🙂
  the spoileD Jerks nu este Mr. Pan[k]sament şi este perfect logic aşa.

  (s-a anulat concertul Paul Di’Anno… în fapt tot restul turneului.)

 6. pentru jdm – scopul primordial a fost să cunosc părerea publicului. Maneaua e cam lungă şi am să revin, o să o re-aranjez de exemplu. Re-mixul la “Warm leatherette” îmi place şi mie.
  Având cont pe NIN Remix, acum lucrez la un nou proiect, am să remixez toate piesele NIN puse la dispoziţie de Reznor. 🙂
  E fain să lucrezi cu track-urile originale de studio şi să descompui şi să reaşezi temele şi ideile lor într-o altă perspectivă. sper să pot face şi măcar o seară într-un club cu acest material când termin… 🙂

  merci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *