Remixuri, descarcă ToToM – The Shup

Remixez deci exist. 😀
Am multe proiecte pe tapet şi prin sertare, unul din ele este un album cu remixuri Nine Inch Nails.
Sunt un fan vechi şi devotat al lui Trent Reznor, am scris despre trupă pe larg şi am mai pomenit şi despre remixurile mele realizate cu materialele puse la dispoziţie celor interesaţi de Reznor pe site-ul NIN Remix.
„Me, I’m Not” provine de pe albumul „Year Zero” din 2007 şi ca să înţelegeţi mai bine ce înseamnă un remix, am adăugat aici şi piesa originală şi varianta realizată de mine.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Rj_0_fXD-SE&feature=related]
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=FyKhysvOlC4]

A spus odată cineva „mare şmecherie să pui nişte tobe şi să zici că ai creat ceva!”.
La „Me, I’m Not” am păstrat exclusiv vocea lui Reznor şi am rescris absolut toată instrumentaţia în Reason, astfel schimbând nu doar tonul, tempoul, ci toată atmosfera piesei.
Această versiune botezată „linear club mix” are ratingul 82 pe site-ul NIN Remix şi a fost ascultată de peste 200 de ori.
Cum probabil se subînţelege şi din denumirea dată de mine, am „împins” piesa în zona uşor dansantă, de club, mixul realizat, m-am îndepărtat destul de radical de original, dar sper să vă placă. 🙂

Din click în click am aterizat prima oară la Moş Califar şi de acolo am ajuns pe Nine Inch Nails Ro – site de care nici nu ştiam.
(Şi) aici mai poate fi descărcat (gratuit şi legal) ultimul album NIN „The Slip” – asta pentru cei care eventual nu-l au nici acum – şi am găsit de „dat jos” şi un album smashup pus cap la cap de ToTom, ce-i drept e din 2008, dar o mai fi şi alţi întârziaţi ca mine.
9 piese plus 2 bonusuri, deci 11 şi le puteţi descărca din 5 surse AICI.

1. Genesis – 1,000,000 B.C. (Nine Inch Nails vs. Justice)
2. Banging You (Nine Inch Nails vs. Dr. Dre)
3. Nite Discipline (Duran Duran feat. Justin Timberlake & Timbaland vs. Nine Inch Nails)
4. Echoplex 2 (Nine Inch Nails vs. Blur)
5. Head Down Rother (Nine Inch Nails vs. Death in Vegas)
6. Metal in the Sky (Nine Inch Nails vs. Gary Numan)
7. Nirvana Radiatool (Tool & Nirvana vs. Nine Inch Nails)
8. The Four of us are Heartless (Kanye West vs. Nine Inch Nails)
9. No Demon Lost (Nine Inch Nails vs. LCD Soundsystem – cover Joy Division)

Bonus
10. March of the 1,000,000 Pigs (Nine Inch Nails vs. Nine Inch Nails)
11. Break the Echoplex (Nine Inch Nails vs. Britney Spears)

Sunt şi mixuri reuşite şi momente mai puţin inspirate, dar calul de dar nu-l cauţi de dinţi! 😛

4 comments on “Remixuri, descarcă ToToM – The Shup

  1. pentru rifeor – îmi plac experimentele. 🙂
    (man! nu găsesc dividiul unde am salvat slum/reject-urile…. n-am uitat de treaba aia.)

  2. oh wow… sa pun gura ?? nnaah mai bine musc…

    cum s-ar zice regulat vrei sa ne convertesti la biserica lui NiN si al ei high-priest Trent Reznor… oricum gothicul daca nu gothul are ceva in el de religie de suflet si fratzie de sange…

    deci vaz ca te-ai facut frate de sange acu cu Trent… si eu ce sa zic decit sa-ti intorc replica de acu ceva timp … tu n-ai timp sa-i citesti pe altii (de romani era vorba) … de ce crezi tu ca altii ar avea timp sa-l re-mixeze pe Trent?… in cazul meu mai ales cind ma chinui sa ocolesc bisericile altora!

    stiu stiu.. trent e tip fain .. sincer m-as mira sa fie chiar asa .. nu ajungi sa ai biserica ta pt ca esti tip fain si dai de baut la toti din contra … exemplul tau spune asta …. dar sunt de acord e un tip care a reusit sa-si vinda muzica si sa fie iubit… chiar daca minte mea imi spune ca a reusit mai bine decit merita dar asta e sa fi ‘merican sa faci parte din acel imperiu ce colonizeaza lumea cultural … si ne si place domne cum alternativa era nasoala rau !

  3. pentru UnSoricel – mda….îmi place, da’ nu bag pe gât. am pus piesa aceasta fiindcă este o abordare radical diferită faţă de originalul lui Trent.
    am vrut să o pun de anul trecut, dar n-am reuşit să o încarc pe YouTube… 😛
    din ce am auzit chiar nu e un tip fain, prietenos, dar nici nu tre’ să fie. mie îmi place muzica, ideile lui, în rest nu-l vreau nici de prieten, nici de naş. 🙂

    au colonizat că era loc… alternativa era naşpa şi este în continuare. dar muzica americană prinde tocmai fiindcă este foarte multiculturală, polifonică, cu rădăcini multiple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *