Flacăra Mov

„Dacă nu vorbeşti despre flacăra violetă, nu exişti. Şi eu vreau să exist, deci să vorbim despre flacăra violetă!” spunea ieri cu mult umor la o emisiune tv Crin Antonescu.
Asta după ce întrebat şi ceva mai devreme dacă crede în treaba aceasta, tot cu umor a răspuns că dacă ar spune nu, ar fi considerat nesimţit, dacă ar spune da, nebun… ha ha ha! 😛
Şi eu zic că a înnebunit toată lumea.
Acum n-am să o dau în Codul lu’ Oreste şi nici nu mă caut în dulap după costumul lu’ Batman sau… Pantera Roz. Nu-mi pun nici chiloţii pe dos, nu fug nici în Unirii să-mi cumpăr pulover ca premierul boc.
Nu ştiam ce se petrece, de ce mi-a scăzut… traficu’. Păi bine domne! Acum îmi spuneţi că sunt atacat energetic?! Nu ştiam ce mă gâdilă-n c*r! Păi era flacăra mov, frate!
Crezi, nu crezi în treburile acestea „necurate”, energia există. Şi există oameni care o simt, o controlează.
Eu sunt mai idiot de felu’ meu, fac ce fac şi revin la Lucas şi Războiu’ Stelelor şi spun ce spunea şi Dark Vader (mai ţineţi minte cum îi sufoca pe duşmani Vader de la distanţă?):

– Follow me, my son! This is your destiny!

– Da’ halatul, cât costă halatul??!

P.S.

4 comments on “Flacăra Mov

 1. pai ti-a scazut traficul ca lumea e la tv unde Oreste tocmai explica traiectoriile undelor alfa, beta, gama, teta etc. dupa intretaierea cu flacara… cu “putin mov” 🙂

  haha, nu rade ca se ia!
  rasul 😆

  altfel, o fi treaba serioasa, dar nah, tipic pentru noi s-o tragem in derizoriu si sa facem circ (TV) ca sa avem ce pune pe painea care (inca) este.

 2. pentru Ruby – bun, dau şi “io” pe tv… ha ha ha! 😛
  poate prind Războiul Stelelor, măcar desenele animate pe Cartoon Network. 😀
  dacă mai aveam păr în cap, mă vopseam violet… ha ha ha! 😛 să fiu cool. 👿

 3. pentru Minelus – la noi oamenii văd doar ce vor…şi tot scandalul acesta n-are nici un sens. au râs toţi de Geoană, dar nimeni n-a suflat o vorbă cu ce oameni se înconjoară Băsescu, nu s-a mai vorbit de şomaj, de inflaţie, de buget şi FMI şi de ce afaceri mai face pe sub tejghea cu armament Mircea Băsescu sau cum o să facă praf Udrea miliardele… cum am mai spus: avem ce merităm.

1 Pings/Trackbacks for "Flacăra Mov"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *