11 comments on “Suntem săraci, da’ o avem mare. Sau nu?

 1. Da’ vad ca numai pentru domni nu conteaza… E normal, ca nu prea au cu ce se lauda politicienii nostri… o au atat de mica… Mintea, binenteles. Doar nu crezi ca m-am gandit la altceva! hihi

 2. pentru MicheleLaBelle – clar. 😀 mi-ai amintit de o piesă ROATA, “cântec de la 22 încoace…” 🙂 evident, nu e pe YouTube.

 3. in penuria aia de democratie daca tot e se faca economie la asa ceva … sa fie la singe … presupun ca pt un salariu dublu nenea ar zice DA .. faceti-ma rege si va vreau !.. ca oricum de nu ma vreti votul tot vi-l iau….

 4. pentru UnSoricel – este trist că nu cred că vreo-unul din ei gândeşte altfel: toţi se văd salvatori…. şi mă sperie că lumea a pus botul la gluma cu referendumul…

 5. pentru Michele – eu am o singură problemă: nu vreau să-l văd pe Geoană preşedinte şi Năstase premier… 😆

 6. Haha! Prostanacul presedinte? Doar in visele lui erotice… cu Nastase… Hahaha (Si scuze… Michele si MicheleLaBelle sunt una si aceeasi, am gresit…)

 7. pentru Michele – am observat că Michele si MicheleLaBelle sunt una şi aceeaşi, nicio problemă. 🙂
  râdem, dar există şanse mari: până nu de mult, Geoană era creditat să prindă turul doi şi…poate chiar ajunge preşedinte şi premier desemnat o să fie Năstase. asta se ştie. brrrrrrrrrrrr!!!
  vis erotic zici? mai bine mă călugăresc. ha ha ha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *