Sutien şi cizmă

Am fost ieri prin oraş, căldură mare monşer! Bara din tramvai frigea, cu toate geamurile deschise, aerul era greu şi ne-respirabil, totul părea lichid şi topit în jur..
Mă gândeam la ce povestea un prieten: „Pe o vreme ca asta, nu prea mai interesează pe nimeni că „gagicile“ PDL-iste, sunt vizate de procurori şi comisii, că Spiru Haret sesizează parlamentul, că Androneasca nu se simte bine, doar e an electoral şi bântuie viruşii, că Mazăre se îmbracă milităreşte la o paradă de modă, c-aşa vrea muşchiul lui de dreapta extremă (deşi e stângist de nevoie), organ care îi influenţează cam toate deciziile şi comportamentul, că autostrăzi n-avem şi nici nu vom avea prea curând, că Bucureştiul e poluat peste măsură şi n-are spaţii verzi suficiente, că la peste 37 de grade ori ai program redus, ori ai pauze dese (pe hârtie), că e blocaj spre mare, că e blocaj spre munte, că e blocaj mental, mai ales la guvernare, că Hrebenciuc dă cu mămăliga-n geamul Elenei Udrea, că recesiunea e tot în floare, că, că, că… (am pus virgule, da? ).
Mergând spre serviciu, am totuşi o satisfacţie, e atât de cald încât, de voie, de nevoie, fetele au trecut la nişte ţinute atât de lejere, că uit de restul chestiunilor stresante, gen serviciu, guvernare, autostrăzi..”
Eu adaug, din fericire unele fete şi-au uitat vestimentaţia acasă… 😆 Unele…
Mă uitam într-o vitrină, şi manechinele au scăpat de tot ce aveau pe ele… 😆
Criză, chirie mare… căldură sau toate la un loc, dracu le mai ştie şi desface! 😆

sutienul_si_cizma_01

La coborâre şi mai rău: betonul clocotea sub picioare, Piaţa Unirii semăna cu un ceaun uriaş lăsat la clocotit şi uitat acolo-n arşiţa neiertătoare. Pe cer nici urmă de vre-un norişor, crivăţul pitoresc s-a plictisit şi s-a risipit spre ţări (şi) mai calde aşa că vânt: pauză.
Ameţit şi buimac, mi-am rătăcit privirea blajină la o fată ce se bâţâia agale în faţa mea: sub bluziţa roz şi transparentă purta un sutien negru şi-n picioare avea… cizmuliţe. ❗

Sunt nenumărate lucruri enervante pe lumea asta, de la maşina de spălat care s-a stricat şi ocupă spaţiul aiurea pe balcon, trecând prin broasca blocata de la uşă, sărind la cablul de internet pe care un vecin tâmpit l-a tăiat din greşeală cu flexul, de la lucrurile inutile adunate morman în debare de-ţi cad în cap când deschizi uşa în speranţa să găseşti un bec încă funcţional, o bucată de liţă, ciocanul sau o bandă de scotch, în fine, câte ceva util dar de negăsit şi ajungând – la ce mă doare cel mai tare – la sutien.
Nu ştiu, unele lucruri chiar că sunt făcute în ciuda omului! Nu mă refer acum la maşinile bengoase ale şmecherilor parcate ba pe trotuar, ba fix blocând intrarea-n bloc, la ceasurile Rolex contrafăcute şi aurite, la iPodurile atârnate de gâtul băieţilor şi fetelor tunşi şi tunse ciudat, la lanţul de aur de la gâtul lui Gheorghe care nu ştiu cu ce se ocupă, da’ cât e ziua lungă si seara lată stă şi păzeşte colţul blocului, dar nu mă gândeam acum la absolut nimic din toate acestea ci la… sutiene.

Acum doua-trei zile mă uitam în tramvai la o fată, frumuşică, cămaşa albă, transparentă şi dedesubt sutien. Negru!!! …Groaznic! Jenant! Tăietor de aripi si iluzii! Eu vreau sa fie eliberaţi toţi sânii din robie! Vreau sâni liberi, vreau sa văd sfârcuri obraznice împungând tricourile, vreau să ştiu că respiră normal, vreau să-i simt sânii lipiţi de mine în înghesuiala din mijlocul de transport în comun! E dreptul meu şi e dreptul sânilor! Pentru ce plătesc abonament lună de lună?!
Să nu săriţi, să nu-mi daţi în cap! Poşetele la vedere! Extrema cealaltă este când vezi câte o babă – pardon – fără sutien şi cu bidoanele atârnând. Când n-ai ce sau ceea ce ai este…hm…da domne, le maschezi, fără să ne lezezi… De la o vârstă în acolo, la o ţinută anume, sutienu’ este obligatoriu. Bun, ai o cămaşă albă, musai să porţi sutien, pune un sutien alb… Bluziţă roz şi sutien negru??!

Şi înţeleg eu moda, da’ cizmuliţe la 40 de grade??!

Şi mai groaznic ca sutienul este sutienul cu burete sau cum se cheamă invenţia asta teribilă! “Push up” – nu? Nu flotări şi burete! Ştiţi despre ce vorbesc, aţi păţit şi voi! Eram într-o seară cu o fată pe care am avut tupeul s-o agăţ într-un bar, roche cochetă, aranjată, machiaj perfect, sânii scoşi în evidenţă într-un decolteu generos, se întrezărea gropiţa aceea irezistibilă şi promiţătoare, nu mai povestesc, că ameţesc..! Mergând aşa agale şi ajunşi într-o zonă iluminată fix nu, după un mic mozol agreabil, îmi zic, e timpul să-mi strecor mâna şi în sutien. Bag mâna, sutienul sare şi…surpriză! Nimic frate! Da’ nimic, daca înţelegi ce vreau să spun?!

sutienul_si_cizma_02

Încă mai ţin minte când am încercat prima oară să desfac sutienul unei fete de gaşcă, după vreo 30 de minute de asediu şi sudoare (inutilă), dacă fata n-ar fi fost binevoitoare până la capăt şi acum eram în bezna garajului din dosul curţii, probabil sub un covor protector de pânză de păianjeni şi mai puteam afirma mândru nevoie mare că da, dragii mei, sunt încă fecior! E, fata a fost de treabă şi cu vreo 4 ani mai mare şi pe semne ceva mai nerăbdătoare – 😆 – ştia mai bine ce vreau decât ştiam eu la aceea vreme… şi şi-a dat jos singură… scutul vestimentar.
Îmi place lenjeria erotică, nu-mi plac… obstacolele! 😆

Jos sutienul, jos cizma! Sau…? Mă omoară căldura! 😆

19 comments on “Sutien şi cizmă

 1. S-o întoarce vrăjitorul?
  Şi prea multe vrei şi tu….dacă are şase bluze de dantelă, diferit colorate, vrei şi şase sutiene?

 2. Pentru mine, o tipesă care nu poartă sutien este…hai să-i zic uşoară. Pentru că tot ce urmăreşte ea este să le facă pe plac bărbaţilor, şi ca dovada ce spui tu aici. 😆

  Şi unde mai pui faptul că nu e elegant (deloc) şi nici măcar estetic. Până la urmă, de ce mai ţine bluza aia pe ea, nu prea face nicio diferenţă. 😛

  Şi de ce “jos sutiene”? 🙂 Chiar trebuie ca toate lucrurile să fie easy-to-get? Unde mai e distracţia? Unde mai acţionează fantezia? Ok, cred că am mers cam departe. 😆

  No offense. 😀

 3. pentru Petra – dacă toate 853 sunt la fel… vreau pantofii cu vibraţii antistres. 😆 da’ gust şi din îngrăşământ dacă e cazul… 😆 tot e ecologic. 😀
  egalitatea şi democraţia nu mai sunt aşa convins că rezolvă problemele societăţii….

 4. pentru Roxanne – no offense. 🙂
  pentru o fată tânără, sutienul este o crimă: muschii nu mai sunt solicitaţi, sânul se lasă prematur…
  pe de altă parte, să porţi sutien la un tricou – de exemplu -e la fel de stupid ca cizma la 40 de grade… 😆
  am şi spus că în unele cazuri, sutienul este obligatoriu, da’ nu un sutien roşu sub o bluză transparentă albă sau roz…

  la vârsta mea distracţie? 😆 😆 😆

  mai bine vorbeam despre noul disc ZOB. 😀

 5. “egalitatea şi democraţia nu mai sunt aşa convins că rezolvă problemele societăţii…. ” – exact ce ziceam eu vis-a-vis de atitudinea oamenilor in situatia sociala actuala legat de uniforma imbracata de Mazare 🙁

  eu vreau fara sutien, pentru ca cizmele oricum nu le suport decat pe cele gen ciocate sau wrangler (cum li s-o mai zice).
  da’ nici de alea n-am asa ca … nu se pune la socoata. 😆

  si …
  bine faci ca te uiti (privesti) :mrgreen:
  nu e nimic rau in asta 😉

 6. pentru Petra – fac bine sau rău, am fost deja “săpunit” pentru asta… 😆 😆 😆

  de politică şi politiceni n-am chef la ora asta… 🙂 prefer un decolteu… 😆
  noapte bună sau…. bună dimineaţa. 🙂

 7. Daca femeile ar functiona dupa logica barbatilor .. de mult barbatii eram (mai) fericiti… dupa cum stim insa femeile au propria logica inacessibila noua dar care totusi de mii de ani functioneaza in a ne da sperantza ca am putea primi ce vrem chiar si cind ni se spune NU !… deci avantaj ele cu stuien sau nu !…

  In alta ordine de idei feminismul ti-ar scoate ochii zicindu-ti ca iti doresti prea mult ca femeia sa fie un obiect sexual cam ca o papusa perfecta … si nu mai e cazul cum ideologic li s-a pus pata ca noi suntem inamicul si ele victimele care nu poti spune ca nu e adevarat ….

  Iar daca vrei sa vezi reversul monezii vino in Londra unde se poarta slapii la femei … ii poarta si iarna (da ai auzit bine) si mai ales se poarta slapi cu oja ciobita la degetele de la picioare .. rar vezi una cu unghiile facute dragut … iubita-mea se uita la ele si nu intelege cum pot sa iasa asa din casa… si-mi tot zice ca de ar fi asa in B ar fi luate la misto pe strada… Dar nu mai putin RO e o societate profund misogina si cred ca ai noroc sa traiesti cu femei asa aranjate in jurul tau !…

  Reversul fiind ca femeile nu se vor aranja cum vrei tu … ci nu se vor aranja deloc… Poate de aia n-ar ursu coada .. cum astia traitzi prin alte parti simt ca femeile un Ro sunt aranjate traznet .. in tip ce voi inca da-ti cu pietre fara sa stiti ca se poate mult mult mult mai rau !

 8. pentru Un Soricel – so… trăim în matriarhat mascat de misoginism… 😆 😆 😆
  păi şi democraţia este strict formală şi în fapt unii foarte puţini decid şi conduc mulţimea (fraieră).
  nimic nu este ceea ce pare… 😆

 9. Va rog sa ma iertati. Musai-trebe sa scriu ceva.

  „Pentru mine, o tipesă care nu poartă sutien este…hai să-i zic uşoară” Roxanne. Nu te supara pe mine pentru ceea ce voi scrie.
  De la a parea pana la a fi usoara e cale lunga.
  Din motiv ce traim intr-o societate unde exista si barbati si femei (din fericire cu diferente fizice) nu poti evita sa nu privesti.
  Daca tot era vorba de sani, inghesuiala, mjiloc de transport in comun. Discutia se poate lansa doar la nivel de atitudine.
  Trebuie intai precizat ca fiecarui barbat ii atrage privirea o pereche de sani frumosi. Majoritatea dintre ei vor avea o reactie „simpatica” in organism. Asta e natura omului. Nu putem nega asta.
  In inghesuiala aceea nu ai cum sa nu te apropii de pieptul acelei femei. Tine doar de caracterul sau si de cei sapte ani de acasa daca el o va determina pe femeie (prin comportamentul sau) sa se simta stanjenita, va face obiectii insinuante, jignitoare sau ii va gafai in ceafa ori direct in fata.

  Eu am prins vremurile de dinainte de `89 cand femeile erau imbracate (se spune acuma de catre generatiile mai in varsta) decent. Se purta o gramada de lenjerii pe dedesubt. Asta inseamna pe langa sutien si chilot tetra si jupon sau combinezon, ciorapi nylon. Era crima sa iesi in oras vara. Si trebuia sa le porti, mai ales daca lucrai in birou. Nu aveai masina pentru ca erai intrebat de Secu de unde aveai banii. Nu existau aparate de aer conditionat. Eventual un ventilator – care nu facea altceva decat sa accentueze conturul sfarcurilor.
  Atunci nu existau filme xxx si nici reviste la toate colturile. Atunci, o astfel de inghesuiala era mana cereasca pentru barbati.
  Eu, personal, am avut parte (din pacate!) si de salivari in ceafa (desi in autobuz erau doar 15 persoane) dar si de oameni (din feiricire!) care doar au zambit, eventual si-au cerut scuze pentru situatia creeata (desi nu era doar vina lui pentru ca tramvaiul era plin, calatorii stateau si pe scari) si au afisat macar intentia de a pastra distanta.

  Exista situatii care nu se pot evita. Caz in care: Una este sa stea lipit de tine si tu sa nu te simti stanjenita pentru ca el se straduieste in acest sens. Si alta este sa te aduca intr-o stare in care sa vrei sa fii abtibild pe plafon doar sa nu ajunga nici macar o molecula de-a lui in preajma ta.
  Asadar, exista situatii si situatii, oameni si oameni.

  Un Soricel
  „Daca femeile ar functiona dupa logica barbatilor … de mult barbatii eram (mai) fericiti…”
  De fapt, daca ar fi asa cum zici tu … totul ar ajunge sa fie fad, uniform. Sau daca am functiona dupa logica voastra, voi ati obtine mai repede ceea ce doriti si v-ati plictisi usor. :mrgreen:

  „Reversul fiind ca femeile nu se vor aranja cum vrei tu … ci nu se vor aranja deloc…”
  Ai spus drept: in Romania exista o societate misogina.
  Mie, personal, imi place daca o femeie se aranjeaza pentru ea.
  In Romania se sustine ca femeile se ingrijesc. De fapt nu este adevarat. Ele nu-si au grija de exterior pentru pentru ca ar fi sanatos sa ai un corp bine intretinut. Ele o fac pentru un barbat.
  Ai sa observi ca ea ajunge sa se neglijeze daca nu-si gaseste un personaj de sex masculin pentru care sa faca toate acestea. (nu toate! insa majoritatea da)
  In straintate e altceva. Ei si-au dat seama de ceea ce am sa spun in continuare.

  Raspundeti-va franc si onesc la aceasta intrebare: Pentru ce anume se aranjeaza o femeie sau un barbat? (fizic: barbatii – corp lucrat la sala, privit ore intregi in oglinda daca a mai crescut vreun muschi, tunsoare bengoasa, imbracaminte de firma etc. / femei: tencuiala pe figura, coafuri si mese, saloane de bronzat, fitness, cantarit la fiecare ora daca s-au mai dus 100 grame, posete, haine de firma)
  Se fac cu scopul de a gasi un partener pentru sex. (nu scriu termenul la care m-am gandit initial, si-l folosesc de obicei, pentru ca ma papa CNA-ul)
  Cei din straintate au ajuns la concluzia ca pentru o partida ca lumea de sex nu e necesar sa ai kile de tencuiala pe figura pe care partenerul trebuie sa le linga ca sa ajunga la buze sa primeasca un sarut; nu e necesar sa ai coafura elaborata prin care sa nu poti sa-ti treci degetele in timpul unui act sexual pentru ca-ti ramane mana prizoniera in coama; nu e necesar sa ai corp ca a lui Swartzi … conteaza sa stii ce sa faci cu acel corp. (atat pentru placerea proprie cat si pentru partener/a)

  Asa a fost lumea de cand este si va fi: majoritatea reprezinta starea mediocra a natiunii. Iar acestia evolueaza pe o extrema sau alta: ori prea ingrijorati de propria persoana ori neglijenta pe de-a-ntregul.

  Ca oameni, si noi si ei, ne amuzam pe seama extremelor sau ne intriga. Deosebirea este urmatoarea. La ei: se amuza si cu asta basta! La noi: ne amuzam si incercam sa-l schimbam pe celalalt. (si nu ma refer la obiceiuri de bun simt, ci incercam sa-i atragem spre extrema (!) noastra)

  Sutien negru la bluza roz sau alba, lac de unghii cojit cu slapi si blana, cizme vara …
  Sincer! Nu-mi plac. Unele ma amuza altele ma scot din sarite. Eu sper doar sa nu fiu obligata sa fac la fel.
  Imi doresc sa pot alege ceea ce vreau sa port ca si tinuta, chiar daca restul lumii se pisa pe ai de ras, si sa nu fiu obligata sa ma schimb doar de dragul majoritatii. Nu ma supar daca cineva imi atrage atentia ca mi-am asortat oribil culoarea ojei cu cea a buzelor; ma supara daca-mi spune ca nu arat ca si restul.

  Sper sa nu va fi suparat pe mine.
  Ofer drept compesatie o floare Roxannei, o bere pentru Un soricel si un puszi pentru Brushvox.
  O zi bestiala sa avem!

  P.S. Ok, si pentru brushvox o bere. 😆

 10. To Petra, scuze poate că n-ar fi trebuit să mă bag.
  Eu mă aflu în poziţia în care lumea îmi spune că nu mă îmbrac ca ceilalţi, dar asta pentru că trăiesc într-un oraş mic unde toată lumea îşi pune bluze strâmte cu paiete şi unde bunul gust se apropie virtiginos de zero. 😀

 11. Roxanne. Nu este nici o suparare daca imi raspunzi. Chiar daca nu esti de acord cu mine. Sa stii ca ma bucur. Este opinia ta. Tu stii cel mai bine in ce imprejurari te afli.

  Eu imi ceream scuze de la inceput pentru ca, desi eu nu vreau sa para asa, stiu ca am o vorba taioasa. Nu vreau sa fiu rea intentionata. Insa, atunci cand citim (implicit eu) randurile scrise de cineva, nu avem posibilitatea sa auzim si intonatia vocii. Astfel, un text cat de greu sa fie, daca e spus cu indulgenta are alt efect. 😉 Si vice-versa e valabil: o un text aparent neinteresant spus cu o doza de accentuari poate fi chiar periculoasa.

  Am sa te rog sa nu mai privesti asa lucrurile “sa nu te bagi”.
  Ba chiar trebuie! Si tu si altii. Mai ales ca ai scris frumos ceea ce ai scris, fara sa superi pe nimeni cu opinia ta. Eu am privit postarea ta ca pe o opinie in continuarea caruia as putea sa dezvolt ceva.
  Daca nu as fi fost convinsa de faptul ca in persoana ta se afla un om cu care se poate discuta, se poate purta un dialog, nu as fi raspuns. 😉

  Eu am acest obicei, pe bloguri raspund si celorlalti care posteaza. Nu doar posesorului/ei de blog. Oarecum vad un blog ca si o camera in care se afla mai multe persoane. Se lanseaza o tema si fiecare-si expune opinia. E mai interesant daca se continua firul discutiei pe fiecare opinie in parte. De asta mi-am mai cerut scuze, pentru ca s-ar putea ca celorlati sa nu le placa.

  Multumesc ca mi-ai raspuns!

  Cu drag,
  Petra

 12. Petra, e definitiv plauzibil ca tot ce facem facem pentru sex… dar cred ca stim macar in pauza dintre doua reprize ca toti ne dorim mai mult decit doar sex…. Poate sexul e minimum cu care ne multumim .. mai ales barbatii se pare… asa cum poate in trecut femeile se multumeau cu o casnicie … buna rea nu conta ….

  O femeie ingrijita e defintiv mult mai atractiva ca e ceva ce un barbat nu are cum sa fie deci e poate si parte din ‘diferentza’ dintr-un barbat si o femeie. Mai greu sa-ti imaginzei un barbat cu pielea sau parul ca o femeie. Deci una care nu se ingrijeste in numele ca ‘a te ingrijii reflecta o perioada apusa din istoria femei perioada cind era tratata ca obiect sexual’ personal mie nu-mi inspira mai mult decit o victima ‘ideologica’ o negare a cine este sau ar putea fi (la acelasi nivel insa pe dos ca acele femei care trebuiau sa puna pe ele 7 mii de lucruri si vara sa nu para indecente…) cit si o victima a leni ei personale.

  NU mai putin o femeie care se ingrijeste doar din obligatia pentru a place unui barbat si ca barbatul sa inteleaga ca trebuie sa ‘cotizeze’ ca ea sa se ingrijeasca… cred ca pune probleme legat de mentalitati din trecut…. si poate nu e de mirare ca s-a ajuns la pitipoance…

  Azi pustii, atit baieti si fete si-o trag de la o virsta cit mai ‘frageda’ insa se pare ca desi si-o trag fara scrupulele si frica pe care generatiile noastre le aveau .. nu mai putin sexul lor pare foarte saracacios pare mai mult un accesoriu luat de pe tv … ceva cu care sa te dai mare sau il faci intr-e doua convorbiri pe iphone … in final se pare ca nici macar nu reusesc sa schimbe unul cu altul decit cuvinte banale si expresii culese de la colt de strada …

  Intrebarea poate e cita sofisticare e necesara ca lumea din jurul tau sa aiba contur forma si un gust bun … de prea multe ori in prezent fie esti la extremul la care ‘sofisticarea’ e un mod de a ascunde cine esti sub banduri sau acea saracire in care totul parca e un act banal lipsit de orice noima…

 13. Pentru Un Soricel
  „Petra, e definitiv plauzibil ca tot ce facem facem pentru sex…” „dar cred ca stim macar in pauza dintre doua reprize ca toti ne dorim mai mult decit doar sex….”
  Just. Insa, cand deja incepi sa iti doresti mai mult decat doar sex … exteriorul nu mai conteaza. 😉 Pentru ca esti iubit pentru ceea ce esti si nu pentru ceea ce afisezi. Aici iarasi apare o chestie interesanta. Dupa cativa ani de convietuire in starea de „ma place asa cum sunt” (si femeile si barbatii) isi delasa corpul. Ma repet. Majoritatea oamenilor nu realizeaza ca a intretine un corp trebuie sa fie o alegere personala in ideea de sanatate si nu pentru a „cumpara” admiratia celorlalti sau/si a partenerului/ei.

  „O femeie ingrijita e defintiv mult mai atractiva”
  De acord. Ingrijita!
  Stii?! Am observat ca in strainatate cand vine vorba de aspect fizic se vorbeste tot mai mult de toned (tonificat), termen care l-a noi s-a uitat. Tot mai des, un corp (desi are greutatea ideala) nu mai este considerat a fi sanatos si nici atractiv daca nu are tonusul optim.
  Poate este doar o noua moda dintr-un alt secol…

  „Azi pustii, atit baieti si fete si-o trag de la o virsta cit mai ‘frageda’ insa se pare ca desi si-o trag fara scrupulele si frica pe care generatiile noastre le aveau .. nu mai putin sexul lor pare foarte saracacios”
  Fac acestea pentru simplul fapt ca ei nu sunt in stare sa citeasca, nici nu pomenesc de a evalua prin gandirea lor o idee. Daca s-ar fi documentat doar putin, ar fi aflat din sutele si miile de articole despre sex ca: „Dupa perioada pubertatii se termina maturarea nervilor din zona sacrata.” Adica acei nervi care sunt responsabili de a prelua senzatiile din zona genitala se maturizeaza dupa varsta pubertatii, cam pe la 16-18 ani. Asa ca, tot ce este se intampla inainte de asta e doar o simpla zemuire a organismului, fara placerea aferenta.

  „Deci una care nu se ingrijeste in numele ca ‘a te ingrijii reflecta o perioada apusa din istoria femei perioada cind era tratata ca obiect sexual’ personal mie nu-mi inspira mai mult decit o victima ‘ideologica’ o negare a cine este sau ar putea fi (la acelasi nivel insa pe dos ca acele femei care trebuiau sa puna pe ele 7 mii de lucruri si vara sa nu para indecente…) cit si o victima a leni ei personale.”
  In aceeasi idee ca si tine, consider din partea unor barbati care nu-si ingrijesc corpul pentru ca asa a fost „creeat” barbatul si asa arata cu adevarat mascul: sa fie paros, burtos, transpirat, parul capului nespalat si netuns, unghii mari si negre dedesubt, talpile mirositoare cu depuneri groase de piele, crapate etc. ca fiind o victima a lenei personale.

  „Mai greu sa-ti imaginzei un barbat cu pielea sau parul ca o femeie.”
  E drept. Dar eu nici nu imi doresc asta. Insa, imi place sa vad un barbat care se ocupa de igiena personala, avand unghiile ingrijite, o tunsoare care-l avantajeaza (nu conteaza daca e lung, mediu sau scurt – dar sa fie curat) etc. Mie chiar si barba imi place. Doar sa fie tunsa frumos si spalata. Iti poti imagina cum e sa te pupe un barbat cu barba care si-a uitat meniul zilnic de cateva saptamani sa rancezeasca printre fire? :)))))))))))) A fi curat nu inseamna sa mirosi a drogherie. A frecventa un salon de frumusete pentru barbati nu consider a fi iesit din comun. Ceea ce nu este obligatoriu, majoritatea acestora se pot face si acasa.

  Consider a fi aiurea daca, dintr-un salon, iese un barbat bronzat ca o portocala sau o femeie cu sprancene epilate si desenate cu carioca. Dar daca lor asta le place, eu nu am ce sa fac. Ii acept asa cum sunt. Numai sa nu se astepte sa-mi placa si mie sau sa fac la fel. :mrgreen:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *