Bhayanak Maut – Bhayanak Maut (2010)

Metalcore din Mumbai, India. Fanii Sepultura pot găsi în aceşti Bhayanak Maut un nou favorit,  componenţii trupei abordează un Thrash/Metalcore extrem de tehnic şi incisiv, mă aşteptam la ceva mai multe infuzii orientale – şi cred că le-ar fi dat un mare plus -, dar băieţii atacă frontal şi tradiţional temele brutale şi de viteză.
Trupa din India înfiinţată în 2003 a ajuns la al treilea său album, 11 piese zgomotoase, alerte, cu multe schimbări, riff-uri incisive, voci agresive – predominant urlate în manieră Death.
Ne surprinde în mod plăcut când din cele mai neaşteptate colţuri ale lumii vin materiale interesante, cum probabil şi alţii sunt surprinşi când descoperă că şi-n România sunt trupe interesante. Şi apropo de asta, am găsit trupele White Walls şi Mediocracy pe un blogMediocracy, respectiv White Walls – cu multă muzică Metal de calitate, ce ca promovare pentru nişte trupe tinere este un fapt absolut pozitiv.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=f2jjFFaI_zw]

„Bhayanak Maut” este un material absolut corect, trupa face risipă de economie de energie,  piesele deşi complexe şi abordate într-o manieră tehnică, sunt bine închegate, lovesc din prima şi în plin.
Thrash-ul tradiţional cu această abordare şi sonoritate nouă, modernă sună foarte convingător şi băieţii din Mumbai pot să spere îndreptăţiţi la un loc pe scena internaţională. Cu siguranţă dacă un management serios şi o casă de discuri influentă se va aşeza în spatele lor, vom auzi multe despre ei pe viitor şi succesul îl merită din plin, au livrat un material de calitate.

Bhayanak Maut – MySpace

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.