TehnoLogik, Club A – Hoisan şi (avan)garda

Citez de pe pagina Club A: “Conceptul Tehnologic este prima dată prezentat în Club A în 2006 sub titulatura: TehnoLogik. Tehnologie din epoca Revoluţiei Industriale de la Maşini-Unelte până la Arme Secrete. O prezentare în vizunea lui Liviu Hoisan prin muzică şi visuals a luptei umanităţii către perfecţionarea tehnicii şi tehnologiei.

Chitară Bass Live, Visuals Midi, Drum Machine, PC-uri şi Avangardă. 25 noeimbrie 2010 TehnoLogik-Die LUft- Kamikaze. Un spectacol care urmăreşte aviaţia cu imagini spectaculoase ale atacurilor kamikaze. Invitat: MAX (2).

Intrare liberă.”

Liviu Hoisan a fost un pionier al Underground-ului românesc încă dinainte de ’89, cu proiectul său Tectonic a fost printre primii – dacă nu chiar primul – care a ales o altă cale decât lălăiala pseudo Rock ale acelor vremuri. Bas fuzat, apoi o formulă cu două chitări bas, drumcomputer şi apoi baterist, Tectonic sunau ca ciocnirea dintre Celtic Frost şi Laibach.

Liviu este un veteran, merită tot respectul şi dacă sunteţi sau vă aflaţi prin Bucureşti în seara aceasta, evenimentul nu trebuie ratat. Liviu este Lemmy al nostru… 🙂

4 comments on “TehnoLogik, Club A – Hoisan şi (avan)garda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *