who killed bambi?

Cine l-a ucis pe John F. Kennedy?
Lee Harvey Oswald?
Nu… greu de crezut chiar şi-n 1963, imposibil acum.
Cine l-a ucis pe Lee Harvey Oswald?
Jack Ruby?
Jack Ruby a tras trăgaciul, dar cine şi mai ales de ce l-a ucis pe Lee Harvey Oswald?

Cine a ucis peştele de pe televizor?

An de criză 2009, cu toate acestea în România s-au vândut circa 500.000 de televizoare ultima generaţie – LCD, LED, plasma – pe care românii au plătit 180 milioane Euro.
Samsung au adus şi pe piaţa Românească primele televizoare 3D. LG au pus în vânzare prin reţeaua magazinelor Media Galaxy astfel de aparate la preţul de 2.000 Euro. Şi Sony vin şi ei din urmă având avantajul că deţin şi tehnologiile PlayStation şi Blu-Ray.
Asta în condiţiile în care în România nu există nici un operator de programe 3D…

Dar la ce bun un LCD, o plasmă sau un TV 3D dacă n-ai unde să-ţi mai pui peştele de sticlă??!

Am spus-o şi mă repet: care criză bre? Ne doare-n bască!

Cine a ucis-o pe Bambi?

Poate… Malcom McLaren? 😛

Întâmplător am citit pe un alt blog un comentariu (off topic) lăsat de o oarecare Diana: „Am vazut pe un blog (ghici oare unde? 👿 ) cum cineva zicea ca mai bine erau ai nostri in avionul ala,alde Basescu,Boc,Udrea,etc….Eu recunosc,nu-l plac Pe Iliescu,pe Nastase sau Geoana,sau Mazare ,sau Vanghelie,dar n-as fi zis asta vreodata…Nu ma pot bucura de moartea cuiva…

Ador muistele moraliste! Cum li se spune? Deontologi.
1. Dacă fetei nu-i place ce aberez, să nu mă citească.
2. Dacă are ceva de comentat, nici o problemă, poate să mi-o zică-n faţă, nu mă supăr.

Nu, nu mă scuz, nu explic nimic, dar n-am spus, n-am gândit nici o clipă că m-aş bucura de moartea lu’ băse şi a altor nenorociţi. Dar da, cred că m-aş bucura pentru noi toţi dacă am scăpa de nişte nemernici.

Mi-am amintit de o biată prostituată care după ce a prestat oral unor amici într-o dubiţă parcată-n spatele gării a scuipat lichidele îngurgitate în poşetă.
Şi de la faza asta – off topics – mi-am amintit de bancul cu vampirul şi curva.
Vampirul pe la 11 seara pitit la colţ de stradă speria femeile care veneau de la schimbul trei. Le sărea în faţă şi striga: eu sunt vampirul şi sug sânge! Iar femeile fugeau ţipând. A speriat-o pe prima, pe a doua, a treia era o prostituată, ridică privirea la vampiri şi-i spune: şi ce-i cu asta? Şi eu sunt curvă şi sug pula, dar nu strig în gura mare…

(Zău nu înţeleg ce-i cu mine de vorbesc aşa urât în ultima vreme…)

Mi-e cam silă să reiau discuţiile din campania de anul trecut, dar cei care atunci tremurau de spaima fantomei roşii şi au votat legaţi la ochi băsescu, ar cam trebui să stea cu capul plecat. Tot ce am spus atunci legat de efectele economice, sociale şi politice se adevereşte. Nu poţi ierarhiza răul, ăştia mai buni sau ăia mai răi, însă băse cu portocalii lui au furat şi viitorul viitorului, gaura pe care o produc o vor plăti multe generaţii de acum înainte şi la cum evoluează lucrurile, dictatura bate la uşă.
De Iliescu am mai spus şi când mulţi din speriaţii de comunism se mai jucau cu lopăţica la nisip că merită judecat şi condamnat şi din perspectiva mea nici acum la 80 de ani n-ar fi târziu să-l vedem după gratii unde îi este locul indiscutabil.
Am pomenit de Airbus A380 fiindcă încap 880 de persoane-n el, era loc şi pentru Năstase, Vanghelie, Mazăre şi toţi ceilalţi.

DECI ( 😛 ) cine a ucis-o pe Bambi?

Altceva mă sâcâie. De fapt.
„Eu nu!” Alţii aruncă hârtii pe jos, alţii scuipă seminţe şi decorează peisajul cu flegme, se cacă pe aleea din spatele blocului, aruncă peturile de plastic la grătare, risipesc apa, alţii înjură şi în general, toate relele le fac alţii, noi (EU!) nu, niciodată. Suntem nişte sfinţi, nişte puri, nişte inocenţi.
O da! Cum să nu… Mă scutiţi?

Fato, să-nţeleg că n-ai scuipat niciodată-n poşetă? 😛

11 comments on “who killed bambi?

 1. pui pestele de sticla sub tembelizor….apropo de crize…..se pare ca lumea pleaca din romanica (nu numai ca e criza)………..emil e aici ….deci pleaca si oameni cu joburi bazate………….cica s-a umplut paharul si la el …..

  ….profit de tonele de muzica ce le are de la tine …….fur. 🙂

 2. pentru rifeor – tare secretos Emil, salută-l din partea mea. (i-am făcut filmuleţul de adio, dar nu mi-am imaginat că pleacă aşa departe…).
  dacă ştiam – dacă spunea ceva – îţi mai trăgeam o tonă de discuri, dar poate vii şi tu pe acasă şi recuperăm atunci. 🙂
  şi ne băgăm şi sub televizor în locul peştelui. 😛

 3. mie mi s-a parut ca e clar …ca e vorba de dat afara din tzara iar !! ca in 90 cind granitza ni s-a aratat … mai mult e tot mai mult vorba si de a nu fi primitzi inapoi … oare chestia aia cu aia plecati l-au votat si ei ‘nu traieste cu noi’ ce-a fost ???

  recent am cautat sa-mi re-innoiesc buletinul … am aflat ca numai buletin temporar de Brasov mai pot lua !! …

 4. pentru UnSoricel – da, gaşca aceasta a pus mâna pe tot, mai ceva ca iliescu şi ai lui în anii 90, cine nu este cu ei, este împotriva lor şi… rad tot. când spuneam asta anul trecut, eram huiduit… şi acum fuge din ţară sau se predă regimului.
  s-au vândut (iar) şi intelectualii, oameni de cultură, persoane care păreau de valoare… şi feţele din media…
  nu plec nicăieri. e bine să fi ultimul ghimpe. şi primul cui. 😛
  man, te aştept la un prânz copios şi o bere cu mare plăcere oricând. 🙂 (se trăieşte tare rău în România…ha ha ha! 😛 )

 5. ca sa vezi si yo ma gandeam cum sa-mi iau un amarat de tv obisnuit, deci se poarta plasma, si inteleg ca-i si accesibila muritorului de rand , ha,ha,ha.

 6. pentru lu – frumos. ţara arde şi nouă ne arde de televizoare… 😆 😆 😆
  cum era: aţi minţit poporul cu televizorul? 😛

2 Pings/Trackbacks for "who killed bambi?"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *