Săptămâna-n retrovizor

Asta-i fierbinte! Bute şi-a apărat titlul în faţa columbianului Zuniga fără multă bătaie (de cap sau la cap) prin K.O. în runda a IV-a.

Buuuun!

aphrodite's veil
Am avut 8 martie şi flori pentru doamne şi domnişoare dar am şi dat sau luat plase. Era să mi-o ia gura înainte şi să zic…mu…  mh… 🙂
Plasa cea mai mare este cea legată de prostituţie: un fel de ia-ţi-o, dă-mi-o, să nu o zic pe aia dreaptă – muie. Sau cum spunea o prietenă „mă întreabă o gagică dacă vreau puţină muie şi i-am zis să o ţină ea pe toată…” Ha ha ha! Aşa cu gura plină (sau pungă?) nici nu-mi dau seama unde-i marfa… Treaba este în felul următor: prostituţia nu se mai pedepseşte cu închisoare, dar a rămas infracţiune contravenţională. Adică nu vor fi impozitate ci amendate fetele! Când vine vorba cum să ne ia banii şi pielea de pe noi, guvernanţii se dovedesc mereu „băieţi deştepţi”! N-au legalizat prostituţia să nu-şi pună biserica în cap şi probabil s-au gândit că le este imposibil să contorizeze traficul făcut de fete, dar aşa, nu le scot nici din trafic, dar cu amenzile le iau şi banii! Bravo stimabililor, jos…nu pălăria, nici chiloţii ci guvernul!
Dar şi curvele ne-au tras-o din nou pe stomacul gol şi l-au scos pe tataia Iliescu cu batistuţa şi unghiuţele curate.
Şi dacă copii noştri sunt tot mai obezi, de ce n-ar fi şi proşti? Dacă ba-l scot, ba-l bagă pe Darwin în programa şcolară, dacă tot reduc orele de sport, eu zic să scoată şi orele de istorie. Nu istoria se repetă ci repetăm noi aceleaşi greşeli şi nici nu poate fi altfel atâta timp cât istoria este re-scrisă şi falsificată constant sub nasul nostru. Este exact aşa cum scria la gazetă prin 1996 : „răspundeţi cu da sau nu: Iliescu este un preşedinte bun şi porcul un animal comestibil”. Ha ha ha!
Ei da, şi am avut şi RoBlog…Fâs unde cea mai populară microbloggeriţă a fost nu BadPitzi cum aţi fi tentaţi să credeţi ci mama lu’ VisUrât aclamată la scenă deschisă! Dacă despre mama lu’ Ştefan Cel Mare de bine, de rău mai ştim câte ceva, mama lu’ VisUrât e o tânără speranţă-n devenire. La sugestia unei alte prietene încă-i caut pe cei 500 de votanţi a lu’ VisUrât, dar deocamdată numa’ vorbe “dulci” am găsit pe tot internetu’… Şi tot la prietena amintită găsiţi şi un contra-concurs ca să nu-l numesc chiar cum a făcut-o ea cu tandreţe… ha ha ha!
Cum n-am nimic mai bun de făcut, aştept bătaia-n noroi între blonda Elena Udrea şi bruneta Magda Bistriceanu.

Update-uri.

F.M.I. cere mărirea fondului de şomaj şi reanalizarea domeniului asistenţei sociale. Adică ne-am aşteptat să fie rău, da’ o să fie şi mai rău! Sper să vină primăvara mai repede, apar urzicile, ştevia şi trecem şi peste criză. Nu avem de ales.
Gigi Becali a anunţat că este sărac şi că averea lui s-a dus. Dacă vine cu oile peste urzicile mele, chit că n-am avut relaţii foarte bune cu Miliţia, îmi pun fular alb/roşu şi dau drumul la câini! Ha ha ha!

8 comments on “Săptămâna-n retrovizor

 1. pentru lu – dacă nu vrei să pun câinii pe el, da! Ha ha ha! săracu’… plâng nu alta!
  ‘neaţa! hai c-am pus şi un tablou şi o melodie veselă!

 2. …..urzicile pentru Becalii nu sunt de mancat cat de colorat ….ouale, daca le mai are, ca vin Pastele……mamii lor de gunoaie, si care trebuie adunate si reciclate ca au cam inceput sa puta, cat priveste damele ce o dau la kilogram, s-o dea, s-o ia cine naiba o sa le mai invete sa fie gheise 🙂

 3. Am vazut si eu ..de nevoie meciul ca sotul meu si-a pus ceasul sa sune ..Ufff ..dar macar a fost victorie!!
  Iti ies ca lumea retrospectivele ..in sensul ca …intotdeauna surprinzi sintetic- esentialul ..
  Apropo de urzici ..La mine vin tigancile la poarta de numa da cand stiu cati caini sunt slobozi si de unde le strang ele ..nu -mi vine sa iau ..Mi-am adunat cateva din livada ..Weekend frumos ..cu urzici …daca iti plac ..ca tot e ..criza..

 4. pentru moşuleţul… eu ştiu care! – eu sunt de partea fetelor – din principiu. sau chiar mai mult… hehehe. 🙂
  în ceea ce-l priveşte pe Becali, mai dă-l în maibahu’ măsii! hahahaha!

 5. pentru Miruna – eu m-am trezit fără ceas. 🙂 vorba lu’ Stasia: cucu. roz. hahahahaha! 🙂
  aşa l-am văzut şi pe Bute, mi-am scris şi retrospectiva cu datele aduse la zi… 🙂
  urzicile tre’ să ni le culegem singuri…de aia-i criza! hahaha!
  sărut-mâna şi un week-end fain să ai!

 6. pentru Anestisia – s-a înţeles. 🙂 deşi şi originalul tot o parodie a fost…. hahahaha!
  mai aveam două-trei vorbe de spus despre tot bâlciul, da’ am lăsat-o baltă: la ce folos? noi să fim sănătoşi că laptopuri se găsesc pe toate drumurile! Ha ha ha!
  Merci, o seară şi un week-end fain şi vouă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *