Newcomers – Stuffstock 2010

Costineştiul s-a transformat în Mamaia săracilor, Vama Veche în Costineşti.
Mai ţineţi minte din „vremurile de tristă amintire” reclama aceea uriaşă care întâmpina trenurile în Gara de Nord: „nici o masă fără peşte”? Avem la peşti pe plaj! Morţi, cu burta-n sus… da’ sunt moca. 😀
La Costineşti am fost ultima oară în 1996 şi am fost aşa impresionat de n-am mai călcat pe litoralul românesc până-n 2007 când am fost 10 zile-n Vamă. A fost drăguţ, nu-s eu cine ştie ce fiţos, dar mulţumesc, de e să mai văd marea vreodată, prefer să o fac aici sau aici.
Dar nu despre vacanţe vreau să vă povestesc, ci treaba cu Rocku’.

Sunt defazat complet. Am (iar) o perioadă în care nu mai ştiu care-i zi şi care-i noapte, uneori ce face stânga nu ştie dreapta şi tot aşa. Pe scurt, sunt cam pe dos.
Woodstock-ul s-a petrecut cu un an înainte să mă fi născut (15-18 august 1969), Stuffstock-ul a apărut la 5 ani după ce s-a spart şi ultima mea trupă (Nation’s Slum) şi sincer, am un sictir în mine… Dar asta-i problema mea. 😀
Stuffstock-ul a ajuns la a 8-a ediţie şi se v-a desfăşura pe plaja de la Vama Veche în perioada 16-22 august.

Pentru scena de Newcomers (nu neaveniţi, ci nou veniţi…ha ha ha! 😆 ) se desfăşoară o preselecţie pe căprării, respectiv pe 2 august Nu Jazz, Funk, Reggae, Fusion; pe 3 august Alternativ şi Punk Rock; azi – 4 august este seara de Indie şi mâine, joi, 5 august, seara de Metal şi Rock.
Nu doar eu sunt defazat, ci şi site-ul evenimentului, numai despre participanţii la prima seară am găsit detalii.

Pe mine m-au anunţat băieţii din Searing Blaze că vor cânta mâine seară şi sper să ajung (cumva şi întreg). Baftă!

Concertele se ţin în Club Elephant din Centrul Vechi, Str. Gabroveni, nr. 16, Bucureşti, cu începere de la ora 19:30 şi INTRAREA ESTE LIBERĂ!


2 comments on “Newcomers – Stuffstock 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *