Eu, Euu, Euuuuuuuu, ME. Wanted.

Cum se transformă un blog în loc de dat cu capul, în coş de gunoi, în canapeaua jerpelită a fantomei lui Freud?

Păi uite aşa. 🙂 Primeşti mesaje. De dincolo.

Eu
78.144.28.102

Submitted on 19/11/2009 at 5:58pm

Ma intrebam ce drept ai tu sa folosesti muzica atator artisti diferiti (proportie de 90%) in “albumul” asta, sa adaugi cateva tobe si sunete deja editate in majoritatea programelor de muzica si dupa aia sa spui ca iti apartine. Asta in primul rand. In al doilea rand toate piesele de pa asa numitul tau album n-au nici un sens, nu se laga si probabil ca singurul fel in care ai putea asculta asa ceva e sa fii beat mort sau drogat.

Eu
89.240.246.114

Submitted on 20/11/2009 at 1:20pm
Mi-ai sters comentariu! HA HA HA! Ti-e frica de adevar. Pateic. Folosesti creatile altora si apoi spui ca sunt ale tale haahaha. Nici macar nu ai curajul sa raspunzi la o provocare. Auzi… stii ce ai uitat sa le spui admiratorilor tai… ca pana la 35 de ani ai trait pe spatele femeilor si ca n-ai muncit o zii in viata ta … dar acum … de odata ai devenit filosofic si atotstiutor. Esti obsedat cu femei si traiesti intr-o lume in care speri ca dupa ce vei muri ne vom da seama ce artist mare ai fost. Patetic!!!

Eu
89.240.246.114

Submitted on 20/11/2009 at 1:47pm

De ce ti-e frica sa raspunzi?

Eu
89.240.246.114

Submitted on 20/11/2009 at 1:48pm

OK

Euu
89.240.246.114

Submitted on 20/11/2009 at 1:50pm

De ce ti-e frica sa raspunzi si incerci sa ma blochezi?

Euu
92.27.9.162

Submitted on 20/11/2009 at 2:52pm

Uuuu. Insulte….. Calmeaza-te “draguta” ….. o si din cat imi amintesc tu esti coaie… si stiu ca au cam trecut ani si e timpul sa pun cateva intrebari si in acelasi timp e timpul pentru lume sa stie cine esti. Si vorbind de alcoolic cred ca acea caracterizare se potriveste mult mai bine pentru tine…. bine… atunci cand iti permiti…. cred ca iti cumperi de mancare mai intai.

Euu
92.27.9.162

Submitted on 20/11/2009 at 2:59pm

Tuuuuuuuu…. ai tinut femei cu familiile lor cu tot …..hahahaaa
Unde le-ai tinut ratatule in podul caselor…. in cotere darumate in varful muntelui… in gazda… unde ai tinut tu femei. Si la 16 ani munceai ca the ducea comunismul la munca looser. E numa gura de tine .. esti un afemeiat…dovada picturile care si ele sunt in majoritate o incercare ratata de a fii Dalui, si dovada versurile din asa numitele tale albume. Faci de rusine numele Pansament. Ratatule!

Euuuuuuuu
92.27.9.162

Submitted on 20/11/2009 at 3:03pm

Unede ai tinut tu femei ba dobitocule…. In gazda, in podul caselor prietenilor, sau pe banii facuti ca ai vandut casa lu mata pentru ca erai prea artist sa muncesti. Ai munci de la 16 la 17 ani ca te obliga comunismul sa mergi la munca ba ratatule. esti un afemeiat si un copiator… dovada si picturile tale ratate incercari de a fii Dali. Looser!!

EU
92.27.9.162

Submitted on 20/11/2009 at 3:04pm

Stai si faci pe artistul in fata calculatorului.

EUu
92.27.9.162

Submitted on 20/11/2009 at 3:05pm

Sterge sterge … cat crezi ca poti sa stergi looser…. eu am timp!

ME
92.27.9.162

Submitted on 20/11/2009 at 3:06pm

HAHAHAHA………o sa arat la lume cine esti!!!!!!!!

MEee
92.27.9.162

Submitted on 20/11/2009 at 3:09pm

Am timp si rabdare parazitule!!!!!

MMee
92.28.205.214

Submitted on 20/11/2009 at 4:07pm
Tia fost dor de mine “draguta”. Cum iti merge cu asa numitul tau album. Ce-ti face exa? A luat de la tine ce a avut nevoie si apoi te-a lasat. Haaahaha.

😀

Povestea cu siguranţă nu aici începe şi – şi mai sigur – nu aici se termină.
Le-am publicat deşii nu mai am de multă vreme apetit pentru democraţie, din partea mea fiecare poate să-şi bage opinia fix unde vrea.
M-am gândit şi… le-am publicat. Viaţa mea – ultima oară când am verificat – îmi aparţine, cu bune şi cu rele, cu deciziile mele pe care mereu mi le-am asumat. Cadavrele din şifonier sunt tot ale mele.
Blogul – pe lângă tonele de aberaţii – primordial este un jurnal. Mereu am vorbit deschis despre viaţa mea, mereu am să o fac.
Unii au o viaţă atât de mică şi mizeră încât fug de ea şi se refulează în viaţa altora cum şi unde pot. Nicio pastilă şi nicio minciună nu te pune la adăpost de tine însuţi. Şi nici virtualul.

16 comments on “Eu, Euu, Euuuuuuuu, ME. Wanted.

 1. Esti curajos. Si in niciun caz ipocrit. (Pentru multi dintre noi, un blog este un jurnal… asta e, n-avem cu cine impartasi ce traim si daca tot avem putin har, de ce nu?!) Numai bine…

 2. pentru MicheleLaBelle – ar fi stupid să avem nevoie de curaj să zâmbim. 🙂 ştiu ce am făcut şi vara asta, şi vara trecută şi acum 20 de veri… nu mă mândresc cu tot ce fac, dar – faţă de mulţi alţii – am făcut tot felul de chestii de care da, sunt mândru. 🙂
  departe de mine gândul să spun ca isus să arunce primul piatra… dar uneori parcă e bine înainte să deschizi gura să te gândeşti la tine şi la ce ai făcut.
  am ratat momentul să las în urmă şi un cadavru arătos… 😛 😛 😛

 3. pentru UnSoricel – IP-urile sunt din Anglia, dacă nu este filtrat – şi nu cred… se mută de pe un computer pe altul, e un internet caffee, o facultate sau un birou… cred că prima variantă. 😀 iar prea multe cunoştinţe după ştirea mea n-am pe insulă… ha ha ha! 😛
  şi nici nu mă interesează cine e şi ce are, că nu-s medicul lui (ei? 😛 ) de familie… ha ha ha! 😛

  cum era aia? “how to make friends…?” 😛 😛 😛

  [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=5RIlRhXXQjg]

 4. Mă enervează persoanele care folosesc termenul “filosofic” în loc de “filozofic”. [cu toate că sunt ambii termeni corecţi, dpdv gramatical] 😐 😆 (ok, să mă oprească careva!)

  Din câte mai ştiu şi eu, omu’ are voie să zică ce îi vine pe chelie pe blogul lui, iar asta nu-l face, nicidecum!, atoştiutor. Parcă asta suna a liberă exprimare…

 5. pentru rifeor – mă bucur că reuşesc să vă delectez. şi când sunt în pană, vă delectaţi între voi cititorii… ha ha ha! 😛
  eu – acum stau ca bou’ – şi aştept ca la OTV “dezvăluirile incendiare!” 😀 sper să nu adorm şi să ratez momentul când o dezgroapă pe Elodia. recunosc: eu am ucis-o……..

 6. pentru Roxanne – nu este vorba de ce putem spune sau ce nu… cred că în astfel de cazuri fiecare e bine să vorbească despre el sau să tacă. 🙂
  am povestit nu o dată despre femeile din viaţa mea, dar nu le-am numit niciodată, nu am vorbit despre mine şi astfel să expun şi viaţa privată a altor persoane…
  dar am mai spus-o cuiva acum câteva zile: îmi fac Hate Club, nicio problemă, ura este un sentiment profund şi văd că am mulţi “adepţi”. 🙂

 7. nu stiu coane in vedere ca vorbesti de patria ‘muma’ ale mele sunt statice…. horsham (job) … si unul de acasa (acelasi)… nu ma ocup eu de chestii din astea … am sefi prezentzi si fosti pe care trebe sa-i fac pe viu din fapte … plus ca idea ca ai bea … e cam veche evident e cineva care te stia de altcindva .. din moment ce nu stie ca NU mai bei… personal mi-e greu sa cred azi ca cineva poate face muzica pe scena si sa nu bea … sincer cred ca asta a fost problema mea la 20 de aia n-am avut succes voiam sa muncesc si sa perseverez !!…si nu beam !!! eram prea crispat… norocul tau a fost si asta ca atunci aveai cheFFFF!… muzica se face simplu fara efort si alcoolul ajuta la a de dezinhiba si rupe de principii !!

 8. pentru UnSoricel – 🙂 nu de tine vorbeam man, n-am băut gaz. văd IP-ul fiecăruia… 🙂
  cu băutul, uite acum îmi beau cafeaua. 🙂 gazul (de la ruşi) e scump… ha ha ha! 😛
  da, asta cu băutul e obosită….
  pe scenă şi acum am băut votcă cu lapte, nu asta e problema, există o tensiune, o încordare şi în cazul meu revenirea după mai bine de 9 ani a fost plină de emoţii – să zic aşa – dar eu mă simt bine pe scenă, sunt “jupân”, o controlez.
  însă muzica o compun mereu “curat”, pictez mereu “curat”, arta – cred – că pe lângă inspiraţie necesită inteligenţă şi muncă şi la mine acestea funcţionează doar curat… revenind la cântat, dacă în prealabil treaba a fost bine făcută, pe scenă merge o duşcă de votcă, îmi amintesc de Pansament, uneori eram beţi, dar când repeţi în prealabil aceeaşi piesă de 50 de ori pe zi, 5 zile pe săptămână, o cânţi şi dacă eşti în comă… şi “campionul” la machit n-am fost eu nici în Pansament şi cu atât mai puţin în Nation’s Slum… 🙂 sau cum spuneam de Voros Andras din Superbutt, tipul e super-clean.
  iar faza cu “Faci de rusine numele Pansament.” e chiar funny: Ernst m-a felicitat primul pentru Nation’s Slum după concertul de debut la Dracula, Ernst a apreciat printre primii primele mele piese “sintetice” şi când am fost acum la Braşov să imprim vocile, cu Ernst am fost la o bere şi abia aşteaptă discul meu… şi trăgând linia finală, sunt – din păcate – singurul supravieţuitor al ideii “Pansament”.
  dar nu este cazul să mă justific faţă de nimeni. “Eu” ar trebuii să-şi vadă de viaţa ei şi să povestească realizările ei…

 9. nu stiu coane daca era vorba de a fi curat muncii si persevera .. .trebuia sa fiu light-years mai departe la cita munca am produs in ultimii 20 de ani.. macar in fatza amicilor ..

  Deci e altceva ce conteaza… si aia se refera la cum te vinzi.. sau cum te pui … personal nu am tinut la statut niciodata si nici la relatii .. si probabil de aici vine problema … la fel se poate vorbi de credibilitatea naturala si cea contruita … in cazul meu etern tin sa le resping pe ambele … nativ…

  Legat de Ernst nu stiu… nu pot sa am aceleiasi sentimente ce le ai tu .. considerind ca m-a lasat balta un numar de ori … iar ultima oara cind eram in casa lui dupa concetul vostru m-a jignit vrind probabil sa spuna altceva.. Oricum pt longevitate macar azi eu pot face o chitara la orice am chef pe cind el nu ! premiu eu !!! mare premiu !!

 10. pentru UnSoricel – contează multe lucruri şi până la urmă este undeva şi o conjunctură favorabilă sau… nu. însă fără muncă nu ajungi nicăieri şi când o trupă lasă munca baltă, se duce la dracu tot. aşa s-a întâmplat şi cu Pansament, şi cu Slum şi de asta oarecum mă simt mult mai ok acum că nu depind de cheful, devotamentul, implicarea altora ci doar de mine.
  şi că tot am fost futut la cap “cu ce drept” remixez, m-am apucat şi mai fac un proiect, scot un album remix numai cu Nine Inch Nails. (dacă te interesează puţină joacă, te înscrii şi poţi descărca track-urile de la ei: http://remix.nin.com/ – sunt RAW-uri, sesiuni Abelton Live sau Garage Band)
  Ernst a avut câteva momente proaste, asta şi-au pus amprenta şi pe Pansament… însă faţă de mine a fost mereu om şi ca muzician am învăţat mult în anii Pansament de la Ernst.
  eu mai încerc să mă vând… depinde de preţ… I’m not so fuckin’ special… ha ha ha! 😛

  [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=V4hSUDCWKDc]

 11. nu stiu T, nu e chiar locul de o parere sincera … dar cumva E si tu aveati obligatia daca ati prins trenul macar voi sa fi fost Irisul de azi… pe orice cai zic eu… daca e vorba de datorii politice … Se pare ca trupe ca Iris si gasca veche atit au inteles ca daca stau ascunsi o perioada voi astia tineri prin orgoliu si alte chestii ca ne-experientza si frica va dizolvatzi singuri … Invatzat sau nu azi lumea invatza tot de la Iris … de unde ai si atitia INamici cind vrei sa faci ceva diferit …

  In fine muzica nu e o datorie sociala si nici politica… deci fiecare a facut cit a putut si cum a vrut .. daca a fost fun ..si in cazul vostru fun a fost asta conteaza cel mai mult…

  Am vrut sa zic ca nu mai cred in munca curata si etc cum nu cred nici in scurtaturi .. la asta am fost si sunt campion… Cred ca macar la 40 pot sa las ‘inhibitzia muncii curate’ deoparte… Se pare insa ca pe tine te-a lovit exact asta ! ciudat… Fiecare cu vremea lui zic eu !

  O sa ma uit pe NiN dar stii ca nu sunt fan prea mare …
  clipul cu animal nu stiu m-a dezgustat .. pentru ca in afara de imagini shock iti lasa un gust extrem de nasol emotional acele imagini … deci sunt facute sa le vezi cu ochii doar nu sa le simti cu sufletul ! si asta e parerea mea

 12. pentru UnSoricel – am câteva defecte din fabricaţie: 1. mereu am fost încăpăţânat şi am făcut ce am crezut şi simţit, 2. n-am pupat în cur pe nimeni niciodată.
  am mai vorbit asta, acum mulţi spun că ce tare a fost Nation’s Slum, dar au trecut 15 ani, eu fac Mr. Pan[k]sament. probabil peste 15 ani o să se trezească iar o generaţie să spună, băi ce chestie avantgardistă a fost Mr. Pan[k]sament… nu o zic cu îngânfare, nici cu amărăciune. asta e!
  n-am povestit-o des, în ’91 sau ’92 puteam să facem o grămadă de bani în campania electorală cântând pentru…. FSN. am spus nu. cum am povestit azi, “hippioţii rebeli”, Vama Veche n-au fost în stare să spună nu la PSD(R) şi au dat-o în “nu ne mai trageţi pe dreapta…” şi uite, Tudor Chirilă e… model moral… ha ha ha! 😛
  eu nu sunt, mai beau un păhărel, ador femeile, trag viaţa în piept cât pot de adânc şi expir… “doare doar când respir”.

  la NIN sunt şi 2 piese Jane’s Addiction (au fost în turneu împreună anul acesta) şi 2 Saul Williams-uri, piese NIN, ţi-am zis ca… fun, eu sunt şi fan, da’ asta e altă poveste… ha ha ha! E interesant să ai treck-urile de studio şi să te poţi “juca” după bunul plac… evident că-l leg de Reason şi bag de la mine… ha ha ha! 😛

 13. pentru The Wolfman – atâta timp cât se mai vorbeşte de tine – e bine. dacă lumea te urăşte înseamnă că stârneşti încă sentimente, că nu rămâne lumea indiferentă, deci, încă o dată – e bine. 🙂
  dacă mă afecta, nu le publicam şi le lăsam în cutia spam… 🙂

1 Pings/Trackbacks for "Eu, Euu, Euuuuuuuu, ME. Wanted."

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *