viol pe bază de voluntariat

Victime, părtaşi sau violatori. Trei ipostaze în care trăim zi de zi. Am fost şi am violat de atâtea ori încât nici nu mai sesizăm violul. E ceva putred în toată normalitatea asta, în tot ce a devenit atât de firesc, banal şi cotidian în viaţa noastră. Revoluţia tehnologică ne-a indus involuţie spirituală. Supradoza de informaţie este o formă de viol. Confortul şi comoditatea sunt doar alte feţe ale violului. Violul înseamnă dispreţ. Sexualitatea necontrolată, exacerbată este sau conduce la viol. Şi violul nu are nimic de a face cu sexul…

Când ţip la tine este viol.

Când deschid ziarele şi mă uit la ştiri este viol.

Când arunc mucul de ţigară pe jos este viol.

Când spun nu şi tu înţelegi da, este viol.

Când nu fac nimic tot viol este.

Când nu trec pragul unui teatru cu lunile este viol.

Când primesc o ciungă rest este viol.

Când intră calupul publicitar în mijlocul filmului şi după 20 de minute nu-mi mai amintesc nici la ce film mă uitam, este viol.

Când calc iarba, când smulg o floare, când rup o frunză, este viol.

Când întorc spatele la o nedreptate tot viol este.

Când pornesc radioul sau aprind televizorul, este viol.

Când îmi uit privirea într-un decolteu este viol.

Când mint este viol.

Când intru încălţat în viaţa ta este viol.

Când consum E-uri este viol.

Când poftesc la ce nu-i al meu este viol.

Când postez un blog tâmpit în centrul atenţie este viol.

Când termin primul este viol.

Când mă rog la Dumnezeu este viol.

Când pun ştampila în cabina de votare este viol.

Când stau cărţile în raft prăfuite este viol.

Când mănânc carne este viol.

Când nu te mai doresc este viol.

Când tac… tot viol este.

Şi când o femeie nu se poate plimba goală pe stradă, tot viol este…

„Agresiunile sexuale capătă dimensiuni din ce in ce mai grave. La Neamt, o tânără in vârstă de 18 ani a fost răpita în plină stradă, dusă la marginea satului şi violată de doi indivizi. Coşmarul fetei nu s-a oprit aici. După viol, bărbaţii s-au gândit că ar putea să obţină şi profituri de pe urma victimei. Folosindu-se de ameninţări, ei au vândut-o pe fată drept mireasă de ocazie unui bărbat.” „Promiţându-i că o va lua de nevastă, Laurenţiu Mandache a obligat-o pe aleasă, o tânără de 15 ani, la o partidă de sex. După asta, Mandache a forţat-o pe fată să-i satisfacă şi pe amicii lui. Pentru că expertiza medico-legală a demonstrat că nu există urme de penetrare, amatorii de sex sunt cercetaţi în liberate.” „Un adolescent de 16 ani a fost arestat preventiv, miercuri, de Tribunalul Gorj, după ce a fost acuzat că ar fi obligat o fată de nouă ani să întreţină relaţii sexuale cu el şi ar fi supus-o la perversiuni sexuale.” „Valeria V., în vârstă de 43 de ani, din Cordun, zace pe paturile Spitalului Municipal Roman după ce, în noaptea de marţi spre miercuri, 11 spre 12 iulie, a fost violată şi supusă la perversiuni, de patru consăteni. Victima a menţionat că atacatorii au batjocorit-o ore în şir, obligând-o să întreţină raporturi sexuale normale, anale şi orale.” „Luna trecută, o adolescentă de 13 ani din Oradea a fost victima unui viol în grup. Copila a fost luată dintr-un club din oraş, noaptea la ora unu, a fost dusă în pădurea de la marginea comunei Alparea, unde a fost violată de patru dintre cei şase băieţi care o însoţeau. Evident, aceştia au partea lor de vină, cu vârf şi îndesat.” „Judecătorii Tribunalului Iaşi au dat sentinţa in dosarul in care un ieşean in vârsta de 51 de ani i-a făcut fiului sau in vârstă de 14 ani un inedit cadou de ziua lui. Constantin Tanasa a primit şapte ani de închisoare pentru complicitate la viol, după ce i-a adus fiului sau o minora pentru a face sex cu ea, relatează “Gardianul”. Petronel Pavel, in vârsta de 14 ani, “sărbătoritul”, a scăpat fără nici o condamnare, dar a fost internat intr-un centru medical de reeducare.” „Pe numele lui Adrian Fasola, unchiul acuzat ca a violat-o pe fetita de 11 ani care a ramas insarcinata, a fost emis un mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.” „O tanara de 21 de ani, din Tarnava, judetul Sibiu, a reclamat la politie ca a fost violata, duminica seara, de patru indivizi, in caruta.” „Procurorii timişoreni au finalizat ancheta penala intr-un caz scandalos si aproape incredibil: un bărbat si o femeie sunt acuzaţi ca au pus la cale un viol pentru a se răzbuna pe o minora de numai 15 ani, cunoscuta cu afecţiuni psihice.” etc, etc

Opresc apa la duş. Mă aplec, ridic săpunul…

One comment on “viol pe bază de voluntariat

  1. emanciparea, ce ne obligă să fim mereu cu ochii pe perdeaua de care nu suntem siguri că-i bine trasă, ne duce inevitabil la o boală venerică … a sufletului.

    iluzie – nevinovată până la drăgălăşenie – e ceea ce face din ele victime ale unui viol psihic unilateral. Pe bărbat, violul psihic nu-l atrage nicidecum, sau probabil nu este conştient de existenţa lui. Înainte de a insulta pe altul, te dispreţuieşti pe tine însuţi. Să fie oare membrana mucoasă a femeii atât de sensibilă încât să trebuiască să sângereze la o simplă atingere a privirii bărbatului ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *