5 comments on “RIP – Dan “Mao” Barbu – 11.08.2011

 1. Mai avea inca atat de multe de facut in lumea asta ….Putea oare cineva sa il mai tina printre noi ?Nu voi afla niciodata raspuns.Merg pe strada si imi atrage atentia orice barbie ascutita ce rasare de sub o sapca.Nu este.Nu mai este.
  Si as fi avut atatea sa ii spun.Acum e prea tarziu.

  • Și eu regret că n-am mai vorbit de ceva vreme… astfel de regrete mereu apar tardiv, apreciem oamenii atunci când ei nu mai sunt.
   Pe de altă parte, Dan și-a trăit viața din plin și exact cum a vrut. Este un lucru foarte rar și de respectat.

   • ai dreptate.doar ca l-am revazut cu trei saptamani inainte de a ,, pleca” , in spatele blocului in care locuiesc.dupa 15 de ani.ne-am privit in ochi, nu a schitat nici un gest, s-a uitat doar intrebator, i-am respectat tacerea si am trecut mai departe.stupid.nu ma costa nimic sa il trag de maneca si sa il salut.acum regret.desi ii cunosteam filosofia…
    in 6 i-am i-am urat ,, LMA” ca sa fiu sigura ca urarea ajunge la el inainte de sfarsitul lumii, care pika exact de ziua lui.
    nu publica daca ti se pare prea patetic.
    oricum, inca mi se pare ca e o farsa pusa la cale de el.ma astept sa il aud
    graseind…BAI TAMPITILOR, CHIAR ATI CREZUT ?????

     • In schimb eu am vorbit…l-am visat azi noapte.Cautam niste poze din perioada in care am lucrat impreuna.I-am simtit mainile reci in vis…Am si vorbit un pic, apoi a plecat.Nici dincolo nu l-a parasit spiritul antreprenorial.L-am revazut la o intalnire de afaceri…Intr-un mod ciudat mi-a atras atentia sa am grija de mine.Este a doua oara cand il visez.Sper sa nu fie ultima.In alta viata, la alt nivel sunt convinsa ca o sa ne reintalnim ptr a termina ce am inceput in viata asta.Totul trebuie sa aiba o logica, chiar daca noi nu o gasim la moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *