caut job ca dama pentru sex am 40 ani

Vorbeam zilele trecute despre “Care este motivul principal pentru care guvernul Boc trebuie să plece?” şi am închis postarea într-un ton oarecum de resemnare: “Am 41 de ani şi am sentimentul tot mai profund că am devenit inutil mie însumi, copilului meu, societăţii. Şi nu sunt singurul. Dar suntem toţi singuri.” Dincolo de argumentaţia expusă vis a vis de incompetenţă, corupţie şi în ultimă instanţă trădare şi o nesăbuită lăcomie, poate cel mai grav lucru este resemnarea. O resemnare care vine din disperare. Ieri vedeam la ştiri cum oamenii la Iaşi s-au călcat în picioare să cumpere zahăr la jumătate de preţ, apoi să adune de pe jos şi să-şi îndese în traiste zahărul vărsat din pungile rupte. Privim spre Japonia cu teamă şi poate şi cu o oarecare simpatie, dar noi suntem la fel sau chiar mai rău loviţi, ci nu de un dezastru natural, ci de conducerea pe care – iertată să-mi fie francheţea – noi ne-am ales-o prin vot.
Azi dimineaţă “săpând” în statisticile de administrare ale blog-ului la “termenii motorului de căutare” am găsit: “caut job ca dama pentru sex am 40 ani”.Şi nu este pentru prima oară când apar astfel de fraze,  fete tinere sau femei în toată firea din disperare sunt dispuse să “o facă şi pe asta”. În timp ce guvernanţii vorbesc cu nonşalanţă despre un popor “leneş” şi “asistat social”, despre firescul de a avea şi un al doilea job, realitatea este că nici şansa acelui job de bază nu mai există, tot mai mulţi doar râvnesc la el, iar cei care-l mai au trăiesc cu frica să nu-l piardă. Prostituţia ar putea fi o soluţie (discutabilă) pentru anumite doamne, dar asta exclusiv într-o lume măcar cât de cât “normală” în care bărbaţii să aibă slujbe, deci implicit bani de “spart”.

Dincolo de aspectele morale şi sociale, Boc-Băsescu au reuşit performanţa să falimenteze chiar şi “cea mai veche meserie”. Şi încă nici n-au fiscalizat-o!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *