Soundgarden – Black Rain, single 2010

Social Buttons by Linksku

Soundgarden – Site Oficial
Soundgarden – Pagină MySpace

Chiar dacă anul trecut Ben, Chris, Kim şi Matt ne-au promis un nou album pentru 2010, tot cu ce au putut să vină este acest single „Black Rain” lansat în data de 2 august ce prefaţează albumul „Telephantasm” ce urmează să fie scos pe piaţă în data de 28 septembrie şi conţine nu piese noi, ci o retrospectivă cu piese de pe toate materialele de până acum scoase de trupă. Şi acest „Black Rain” este o piesă imprimată şi rămasă la sertar din sesiunea „Badmotorfinger” (1991) şi ca atare sună suficient de Heavy.
Materialul din toamnă va fi lansat şi-n parteneriat cu noua serie (6) a jocului Guitar Hero  iar trupa se află-n turneul american Lollapalooza, deci nu există nici un plan apropriat pentru imprimări noi.

8 comments on “Soundgarden – Black Rain, single 2010

  1. sper ca reunirea asta-l va tine pe cornel departe de bili jeanul lu jickel mackson, timberlake….si alte non sensuri de genul….

    ….e greu sa ma uit acuma la soundgarden ca la ceva ce a fost candva … mi- apare in fata cornel cantand ca eglesias jr….si se fute tot in patrat….

    • mda….credibilitatea lu’ Cornel s-a cam dus şi nu o să fie simplu să îşi refacă imaginea. nu prea înţeleg nici dece n-au reuşit să scrie câteva piese noi în mai bine de un an şi scot de la naftalină piese vechi… it makes no sense. sau cum ar spune Zappa: we’re only in it for the money…….

  2. black rain am ascultat ieri la radio …suna coios….dar din nou cand am auzit tipaturile lui cornel….la mine nu mai prinde omul ala….dupa la ce s-a pretat.

  3. asa , asa…….uite si tu la el ……mama ei de viata…..vezi 🙂 alta artist care exploreaza…se aventureaza…….

Leave a Reply

Your email address will not be published.