Cu burta pe ziare

Confuzie. În Cotidianul am citit declaraţia Guvernatorului BNR, Mugur Isărescu conform căreia Curtea Constituţională ar trebui să declare şi legea gravitaţiei neconstituţională.
Nu cred în general în personajele providenţiale care ne-ar putea salva (conduce) şi în particular nu cred că Isărescu este un potenţial candidat ideal la postul de Premier. Isărescu la modul general, împreună cu echipa sa au făcut treabă bună la BNR, dar cu politica ar trebui să o lase mai uşor. În ultima vreme tot mai des intervine Isărescu în teme politice sau politizate şi nu e bine. Puterea are suficiente „trompete”. Guvernatorul BNR nu are sarcina să comenteze deciziile Curţii Constituţionale.
Pot înţelege că decizia curţii a încurcat calculele economice, am prins şi ironia declaraţiei apropo de legea gravitaţiei, însă să nu confundăm constituţionalitatea cu principiile economice.

Pe de altă parte, Isărescu a combătut zvonurile apărute în media potrivit cărora Tezaurul a fost scos din ţară. „Am chemat circa 20 de şefi de publicaţii şi i-am dus în sala cu Tezaurul, lăsându-i să îl atingă fizic şi să spună “Este!”, ca în poezia aceea. Eu înţeleg că oamenii se mai îndoiesc uneori şi că nu cred întotdeauna ceea ce li se spune, dar zvonurile cum că BNR ar fi scos Tezaurul din România sunt extrem de periculoase. Sigur că o parte din aur îl ţinem la Banca Reglementelor Internaţionale, dar în subsolurile BNR stă foarte bine rezerva de aur din ţară.”
Rezerva de aur s-a menţinut, la 30 iunie, la 103,7 tone, iar în condiţiile evoluţiilor preţurilor internaţionale, valoarea acesteia s-a situat la 3,372 miliarde euro – scrie în România Liberă.
Zvonul legat de Tezaur a fost vânturat de Vadim şi s-a umplut internetul cu el.

Taxă pe ce o fi, numai să fie. Ministrul Berceanu intenţionează să pună taxă de 3 sau 4 euro/100 km pentru şoferii care vor dori să ajungă la mare, fără să ştie când exact va fi gata lucrarea, care întregistrează deja întârzieri – aflăm din Evenimentul Zilei. Păi cum avem şi supliment de viteză la CFR pe traseul Bucureşti-Braşov-Sighişoara, aşa şi taxa de autostradă pe autostrăzile inexistente. Băga-v-aş în pământ metru cu metru. Şi o fac…. moca. 😉

Pantofi cu toc. Udrea continuă şirul de „aroganţe”. A împărţit sinistraţilor din Săuceşti ciocolată şi pantofi negri cu toc. Pantofii – cică – ar fi „numai buni pentru bal”.
N-am o problemă nici cu blondele, nici cu proastele în mod special. Însă când un demnitar cu ifose ca dânsa are o oaste de consilieri, nu prea înţeleg: sunt tot o adunătură de proşti şi lingăi sau o lasă pe distinsa blondă să se facă de minune dinadins?
O femeie bună, e bună şi-n cizme de cauciuc – vorba Paraziţii-lor -, proasta-i proastă şi pe tocuri.

(In)Decenţă. Cosmina Păsărin a fost dată afară de la TVR – citim în Adevărul. Prezentatoarele emisiunii „Întâlnire la malul mării“, de pe TVR 2 şi fost model Playboy, aflată pe litoral, a fost gazda unei petreceri într-un club, unde s-a lăsat angrenată într-un show erotic. Mai exact a ţinut microfonul sub fustă şi a mimat că îl foloseşte ca pe un vibrator. Reacţia a fost promtă: „Acest tip de expunere publică este incompatibil cu statutul de prezentator al unei emisiuni de televiziune şi cu atât mai mult al uneia produse de o televiziune publică”, a anunţat conducerea Televiziunii Române.
Fiecare păsărică pe limba ei piere, abia aştept s-o văd pe Andreea Pora la… bară! 😀

Mă întreb când şi un minustru sau un demnitar va fi sancţionat pentru atitudinile, faptele sale?

Relaţii periculoase. Şi în Jurnalul este disecată apariţia de la TVR a chiorului conducător de ieri seară. „Preşedintele Traian Băsescu a declarat la TVR că există o dificultate în relaţia sa cu Guvernul plecând de la faptul că nu poate accepta ideea că se spune că trebuie reduse cheltuielile cu salariile şi cu personalul şi, de fapt, aceste cheltuieli cresc.”
Era de aşteptat că într-un moment de nemulţumire accentuată, Guvernul Boc va fi debarcat. Undeva la toamnă. Domn’ Preşedinte, cancerul din buget nu este plata pensiilor şi asistenţa socială, ci clientela politică. Sau… afară plouă?

„Mi-e scârbă de România! Romii ne-au cucerit!” – spune Mihai Bendeac în CanCan.
Şi eu zic că politica proastă în ceea ce priveşte minoritate romă a dat rezultate inverse: nu i-am civilizat noi pe ei, ci ne-am integrat noi în ei. Asta-i frate: apa trece, romii rămân(e). 😀

Mai drăguţă este Laurette: „Suntem o ţară de virgine, dar viaţa ne f..e pe toţi! Toate panaramele vor să pară cuminţi.”
Şi viceversa. 😀
Şi că tot veni vorba de virgine ( 😛 ), Finala Miss Universe România are loc diseară, începând cu ora 21.20. Timp de 120 de minute, frumoasele românce se vor bate, în cadrul unei emisiuni difuzate pe TVR 1. Câştigătoarea competiţiei va pleca în Las Vegas, în toamna acestui an, pentru a participa la Miss Universe 2010 – scrie în Click.

Dezolant de supţire presa…. ca şi burta. 😆 😆 😆

6 comments on “Cu burta pe ziare

 1. poate pantofii aia aveau tocuri mari cat apa si ii scoteau pe oameni din apa. deh in ziua de azi minte nu se cere ci sa ai putere . Tiganilor cine oare le-a dat nas ? Statul a luat masuri de integrare a lor care nu au nimic de a face cu promovarea lor si a tiganiei la televizor , de aici porneste totul , prezentarea lor excesiva , de prost gust care a dus la formarea ideii celor foarte tineri ca asa trebuie sa te porti. De ce n-au fost promovati tiganii care au reusit sa se integreze, care au facut o scoala ?

 2. pai fata aia, cu Pasarin la coada, poate spune ca ea a facut ce a vazut pe televizor !!.. daca ‘inventa’ ea chestia cu microfonu mai zic dar stim toti ca e copie originala – deci daca altele facE de ce sa nu fuckA si ea ?!

  Presedintele evident si-a scos maseaua de minte de mult ! iar acolita sa evident le pune tocul in gura sinistratilor !

   • deci fata cu microfonu sub fusta nu-i e loiala si nici portocalie !? .. si fiu .. si eu care credeam ca tocamai astea ii sunt loiale si portocale lui !

    • probabil n-are pile. sau a refuzat vre-un şef… care era gelos pe microfon, vroia şi el sub fustă… 😆

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *