periculos

Trăiesc periculos în fiecare zi.
Trăiesc periculos când ies în oraş. La prima gură de bere mă îndrăgostit de o şatenă. La a doua bere de prietena ei şi de o blondă al cărei sâni îmi zâmbesc provocator, la a patra bere de două brunete şi o altă blondă, la a cinci-a am revin la prima şatenă şi cele două prietene ale ei, la a şasea de o blondă proaspătă…of! Bine că nu sunt mofturos! Trăiesc periculos fiindcă ţin minte tot , ţin minte şi câte beri am băut şi unde, şi cu cine şi ţin minte şi fiecare blondă, brunetă, şatenă sau roşcată şi ţin minte fiecare zâmbet, fiecare linie şi curbură, fiecare formă, fiecare culoare, ţin minte spuma berii şi culoarea ochilor în care m-am scăldat cu seninătate.
Trăiesc periculos fiindcă trăiesc în fiecare zi, fiecare clipă, fiecare iubire, fiecare culoare, fiecare formă… Fiindcă iubesc! Şi trăiesc periculos fiindcă uneori urăsc, uneori urlu şi uneori sunt trist, dar tot eu sunt, sunt tot umbrele mele în sertarele mele, sunt tot eu pe canapea, în tramvai, jos în pub, la bar sau la slujbă. Trăiesc periculos fiindcă beau cafea şi fumez, fiindcă deschid larg ferestre zidite , fiindcă vă povestesc tot, tot ce visez, tot ce simt, tot ce trăiesc periculos.
Trăiesc periculos fiindcă trăiesc la 38 de ani ca la 18 şi mă simt încă la 28 de ani. Fiindcă mă simt şi mai simt.
Trăiesc periculos fiindcă îmi plac ciorapii de lux şi fluturii, îmi place lumina şi nu accept o lume zugrăvită în alb şi negru iar totul în jur pare numai gri. Trăiesc periculos fiindcă pielea mea uneori miroase a tei, alteori părul îmi miroase a alge… Merg pe bicicletă într-un oraş al maşinilor şi din buzunarul din spate îmi flutură vise…şi îmi place să trăiesc periculos şi când nu este totul roz.

Urmează staţia Nirvana cu peroane roz pe ambele părţi. Vă dorim orgasm plăcut.

8 comments on “periculos

  1. sună şi a şantaj şi a provocare…ce mă fac cu alergia la roz şi preferinţa pentru alb-negru? De-acuma să trec la reciclare din cauza distonanţelor?Noooo…nici de-al naibii…faci cum vrei…că eu decolez.Geronimooooo…

  2. dreaming on the dying sea …

    Te furisezi si iscodesti…Perle albe… imaculate ganduri… ce atirna prin vise le-ai cules si cantarit
    Calatoresti cu tine…Respirind matase…Vanezi dovezi de “dragoste” si sangereaza “iubiri” din sagetile tale?

  3. pentru Monica Rus: nu şantajez, cum nici nu cuceresc, ci mă las doar…cules. Şi mie îmi place albul şi negrul şi griurile şi am şi eu alergie la…roz. Termenii i-am folosit să-mi colorez gândurile într-un mod comestibil.

  4. pentru Mirela: mă caut în braţele altora, încerc să-mi adun cioburile şi să las altceva decât doar praf în urma mea…Ştii ce cred că este cel mai nasol? Tot timpul cineva suferă…

  5. Glaucon afirmă: “Conform cu natura, a săvârşi nedreptate e un bine, a o suferi e un rău. Dacă există cineva care e drept, e aşa numai din necesitate, şi nu de bună voie”.

  6. pentru Mirela: poate că este adevărat, dar asta nu mă face să mă simt cu nimic mai bine sau mai prost…

  7. pai egoismul ne calauzeste, individualitati si caractere
    io fac ca mine… de ce mi-ar pasa mie de altcineva cand pot sa vad de mine si sa-mi fie bine

  8. Ha-ha-ha (unde-s smile-urile aici?!?)
    M-am linistit… am crezut ca numai eu am memorie de PC, cre inregistreaza tot (tot ce-i place de altfel, ca pe unele nu da “save”…) si care pe urma se sterge brusc, la orice soc/schimbare/reboot, ca sa inceapa sa inregistreze din nou totul de la capat…
    Deci… am amintiri care constau numai intr-o expresie, intr-un gand, intr-o privire, intr-un miros, intr-un gust sau intr-o senzatie tactila… si as putea continua la infinit cu combinari de n luate cate ne din cele de mai sus.
    Pentru restul… idem. Mai ales ideea de a trai mereu… indiferent cine sufera sau nu. E imposibil sa eviti victimele colaterale… dar in caz contrar, oricum vei suferi mai mult daca te vei victimiza TU in loc… sanatos egoism !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *