ni se rupe, li se rupe. de tot şi de toate.
care criză bre? fugi de aici!
mi-am amintit ce dezolantă părea Bulgaria anul trecut când am traversat-o, drumuri praf, sate pustii, la întoarcere, într-o dimineaţă de sâmbătă cu excepţia vameşilor nu ştiu dacă am văzut în total mai mulţi de doi-trei oameni şi o maşină sau două.
mă gândeam atunci că nu mai este mult şi satele noastre o să arate la fel de abandonate şi cu drumurile doar pe hârtie stăm niţel mai bine.
de peisaje dezolante nu ducem nici noi lipsă, avem suficiente fabrici şi uzine lăsate-n paragină.
dar cu-i îi pasă?
înjurăm guvernul, parlamentarii, politicienii, fotbaliştii, arbitrii, şmecherii de Dorobanţi, şoferii, controlorii, bicicliştii, ţiganii, bozgorii, şefii, colegii, vecinul, norii, noroiul, gropile şi ce ne mai vine la gură, da’ înjurăm formal, fără implicare, fără suflet, o facem din jenă, de complezenţă, o facem cum facem totul: să fie.
să fie congelatorul plin, să fie pe masa de sărbători de toate, să avem maşină că numai fraierii n-au, şi tot aşa, avem plin podul, boxa din beci, dulapurile şi debaraua cu tot felul de chestii absolut inutile, dar e bine frate, avem de toate.
n-avem nici o treabă.
nu de azi, de ieri, ci din totdeauna, de când ne ţine.
“eeeii! pe vremea mea era altfel!”
era pe dracu!
ştiu, sunt obsedat şi risc să plictisesc cu “las’ că merge şi aşa”, dar ăştia suntem, defilăm ca împăratul în haina sa nouă şi… ni se. şi li se. normal: aşa vrea poporul.
nu ştiu câţi au fost la mănăstirile din Bucovina, câţi au văzut ocnele de sare, Maramureşul sau Delta Dunării, da’ nu eşti român dacă n-ai fost la Kusadasi!
care criză bre?! că e luni, că e miercuri, oraşul este plin, aglomerat, în magazine sunt cozi, lumea se plimbă, uneori mă gândesc cine naiba mai e la muncă?!
fură guvernanţii? păi de altceva nu, măcar căciula ne-o furăm şi noi!
sunt incompetenţi? las’ că ne pricepem noi la toate…
n-avem drumuri, n-avem agricultură, n-avem industrie, n-avem turism, n-avem sevicii… da’ la ce bun?! las’ că au vecinii. 😀
de sărbători, în week-end se mai goleşte oraşul, neoficial de Paşti vreo 20.000 de români au fost în Bulgaria, mulţi alţii în Turcia, Grecia, Egipt, Tunisia sau la schi în Austria. şi vorba guvernanţilor: criza e la ei, poate de asta şi mergem acolo să vedem cum e…. ( 😛 😛 😛 ) zău dacă am văzut vre-un turist bulgar, turc sau grec la noi sau aiurea. ei nu-şi permit.
noi da. 😛
popor vesel, ţară veselă.
avem bani (carduri şi rate 😛 ), avem timp liber (căcălău), swing frate!
mi-o bag, ţi-o bagi, ne-o băgăm. sex total şi la grămadă! 😛
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=MKAbinFYhqo]
Salut,
Tin sa te contrazic, turisti bulgari au fost pe Valea Prahovei (au aratat ceva reportaj la tv, ca le place la bulgari masa noatra de Paste 🙂 😛 Bine, nu 20 000, probabil vreo 20.
Relu.
Ce tentant!…Sex total și la grămadă! 🙂
Pot să-ți folosesc expresia?
“eeeii! pe vremea mea era altfel” specific oricarei generatii
pentru Relu – o fi fost, nu zic nu… știi, de turiști ruși e plin peste tot, români sunt și ei tot mai mulți peste tot, dar în general greci, bulgari, turci, ungur nu vezi nicăieri… asta spune mult și este totuși paradoxal având în vedere în ce dezastru economic (și social) suntem…
o zi faină. 🙂
pentru joschilotii – nu am patentat expresia, mi-a scăpat. 😛
pentru florin – face parte din categoria de cretinisme păstrate în numele tradiției…. diferențe esențiale între omul de la bloc și cel din grotă practic nu sunt.
am inventat în schimb spam-ul. 😛
“nu ştiu câţi au fost la mănăstirile din Bucovina, câţi au văzut ocnele de sare, Maramureşul sau Delta Dunării” – recomand, cu cea mai mare căldură, în sezonul estival, Sfântu Gheorghe (jud Tulcea), Sulina şi Vadu. Îţi iei cortu’-n spate, şi dus eşti. Fiţe-free, no worries, cred că raiul e, defapt, în România, dar românii sunt prea ocupaţi să se plimbe prin vecini ca să vadă asta. 😀
pentru Roxanne – sunt multe locuri, sunt multe lucruri. locuri faine, lucruri anapoda. 😀
…bulgaroii merg la greu in turcia….eu o stiu din sursa sigura 🙂 sunt convins ca si grecii si ungurii merg insa nu ai tu de unde sa sti ……..
acu , sa zicem ca ai unu , doi , trei copii mici …2,3,4,5,6 ani ……ce faci ? ai duci la ocna de sare , manastirea din varful muntelui …sau mergi cu ei la turci la soare sa faca castele de nisip si sa se balaceasca in mare? eu aleg varianta a doua …..
eu sunt mai altfel …dar dupa ce tragi ca un dog with two dicks…si ai 3 sapt de vacantza pe an …..eu prefer marea , nisipul …ceva gen all inclusiv …sa simt relaxarea ……si las ocnele , manastirile , muzeele la altii …..
…mai ales acu’ …cu doi plozi mici care urla dupa mare si nisip ca ursu dupa ghinda….
pai ce sa mai mearga romanii in Romania cand a ajuns sa fie mai scump decat in Turcia? cum sa mai prefere romanii sejururi in tara cand nu li se ofera ce e in afara iar pretul e chiar mai mare?
Hai vino pe la mine! Doresc să-ți spui și tu părerea în legătură cu Top7!
Pentru mine contează atât de mult… 🙂
Avem di tate ….
Imi place lukaD
Da! Avem di tati..
dar ne scapa din mana de ametiti ce suntem .Si ne place para malaiataza.
pentru rifeor – man, n-am văzut nici vara trecută, nici iarna aceasta bulgari, unguri, cehi pe unde am fost….. ruşi foarte mulţi, români, englezi, nemţi şi ceva polonezi. cam atât.
da, şi eu prefer să stau cu burta la soare, picioarele-n apă, spatele-n nisip… nu asta e ideea, păcat că mulţi n-au văzut mai nimic din propria lor ţară şi man, sunt multe locuri frumoase care merită văzute măcar o dată. 🙂
pentru lu– şi asta-i drept şi păcat: s-a dus naibii şi ce era bun la noi. dar cine este de vină? nu tot… noi?
pentru joschilotii – ca să pot face un top 7 ar fi trebuit să citesc tot sau măcar pe aproape. şi recunosc – mea pulpa (est! 😛 ) – n-am făcut-o.
mă amuză să te citesc uneori, dar – încă o mărturisire – nu tot timpul şi nu o fac foarte des.
stau teancurile de pdf-uri pe care chiar îmi doresc să le citesc şi nu apuc, am vreo 3 cărţi începute şi cu semnele de carte prin ele… le iau prin rotaţie, tot aşa, când apuc, adică dimineaţa la toaletă…
pentru Luka D – şi ce nu avem, facem rost. 😀
pentru miruna – avem, avem…. poate de aste ne batem joc. 😛 😛 😛