casete cu Geoană: vicii, servicii, deservicii

unii regretă că au votat cu băsescu. este doar începutul. indiferent ce guvern se coace zilele acestea, vine un 2010 negru. am vorbit despre datele problemei, nu revin. alegerile: au fost sau nu fraude, parcă nici nu mai merită să discutăm. sunt tot mai mulţi – evit să spun „specialişti” şi să pomenesc sondaje – care afirmă că dacă s-ar relua alegerile azi, ar câştiga relaxat Geoană. nu ştiu.
mulţi admit că au votat emoţional, impulsiv sau „la plezneală” sau pur şi simplu în ideea – continui să afirm, falsă – împotriva „comunismului”. toate acestea denotă imaturitate, lipsă de responsabilitate.

despre „caseta cu Geoană” se tot vorbeşte de ceva vreme. în fapt, sunt cel puţin două. unul din ele a apărut astăzi pe internet, e de acum un an şi ceva şi filmarea – cu telefon mobil – ne prezintă o ofertă de „donaţie de campanie” în valoare de 5 mii de Euro contra unui loc eligibil pe listele partidului – probabil pentru Euro Parlamentare. din film nu avem reacţia lui Geoană, nu ştim cum s-a terminat „povestea”. ne “scandalizăm” pentru 5 mii de euro după o campanie care a costat milioane… se pare că punem botul cuminte la tot ce ni se serveşte.
celălalt film apărut – deocamdată – doar în discuţie, se pare că-l arată pe Geoană în timp ce beneficiază de un sex oral, o poveste a la Monica Lewinski, pomenită cu mult aplomb de patapievici, dar ne-confirmată – încă – „oficial”.

pe mine mă înspăimântă coloratura securistă din tot ce se întâmplă în ultima vreme.
mi-am amintit de şantajul cu bileţelul aplicat de băsescu contra-candidatului său de la aceea vreme, Năstase, din 2004, „bileţel” ce era o pagină din dosarul de supraveghere al Securităţii şi se referea la relaţiile homosexuale ale lui Năstase, filă de altfel publicată la aceea vreme şi de Vadim în revista România Mare. acum, în ultima săptămână de campanie, băsescu la OTV şi b1 a amintit de caseta cu Geoană – obscur, nu ştim despre care – dar n-au recurs la aruncarea în joc al materialelor deoarece s-a ivit şansa dărâmării lui Geoană prin vizita neinspirată la Vîntu. totuşi, tema casetei a tot fost fluturată şi iată, scoasă pe tapet. playback post-electoral.

mulţi au spus că nu l-au votat pe Geoană fiindcă este o marionetă uşor manevrabilă. mă întreb cât de marionetă este de fapt (şi) băsescu şi în mâna cui? a serviciilor evident, a unor oameni din servicii şi din spatele serviciilor. dacă mă supără ceva, este că suntem în continuare manipulaţi, suntem la mâna unor „fantome”.
mă îngrijorează că politicieni, oameni de afaceri, jurnalişti şi bloggeri sunt şantajaţi, ameninţaţi. nimeni nu este inocent.
toţi oamenii au un preţ şi au conştiinţă până la un punct, lingăi şi aplaudaci se găsesc tot timpul, cioturi umane lipsite de caracter de asemenea, însă mă intrigă faptul că unii sunt constrânşi – anihilaţi – cu metode securiste, alţii sunt victimele unor manipulări profesioniste.

este dificil – dacă nu imposibil – să stai departe, să nu vorbeşti despre ce se întâmplă în jurul tău. sau ce credem că se întâmplă, ce se întrezăreşte, ce bănuim, ce ni se sugerează.
„cine a tras în noi? 21-22!” – nu vom avea un răspuns cert niciodată. cred că sunt aceeaşi care au tras şi-n J.F.K. şi a fost acelaşi glonţ buclucaş de la Dallas. dar ca să rămân tot la Americani, citeam acum că doi americani din trei apreciază că Obama nu merita premiul Nobel pentru pace, cu toate acestea Obama a primit joi la Oslo premiul, la doar nouă zile după ce Casa Albă a decis intensificarea operaţiunilor militare în Afganistan, prin trimiterea a 30.000 de soldaţi suplimentari. tot joi, la Bonn la lucrările Congresul Statutar al Partidelor Populare Europene, cancelarul german Angela Merkel, premierul italian Silvio Berlusconi şi şefii guvernelor Olandei, Poloniei şi Luxemburgului l-au felicitat pe traian băsescu pentru obţinerea unui nou mandat. măcar – ieri – Berlusconi s-a ales cu un pumn în figură. poate nici băsescu nu o să scape. mai contează ce decizie o să ia Curtea Constituţională vis a vis de plângerea FSN-ului legat de frauda electorală? sau mai există vre-un dubiu legat de decizia Curţii? sau pe cine interesează că MAE al Rusiei, printr-un comunicat şi-a arătat nemulţumirea faţă de multe declaraţii din campania electorală a candidatului traian băsescu. cea mai ameninţătoare frază din declaraţie mi s-a părut: „Este foarte evident faptul că astfel de declaraţii absurde pot doar să vină în detrimentul dezvoltării relaţiilor noastre bilaterale”. parcă uităm momentele neplăcute din anii anteriori când în momentele friguroase ale iernii, gazul abia mai pâlpâia la aragaz… asta ca să nu reamintesc faptul că plătim cel mai mult pentru acest gaz şi să nu reiau povestea pieţei fabuloase şi partenerului comercial pe care l-am pierdut din prostie. asta, în contextul în care Ucraina vecină deja trage semnale către Europa legate de ameninţarea unei noi crize a gazelor. da, da, da, ştiu: Rusia e rea, comunismul este rău, PSD-ul este rău. am o întrebare şi legat de acest subiect: cine poate să-mi spună câte state mai au regim comunist la ora actuală pe glob? să zicem Cuba, China, Corea de Nord, Venezuela dacă regimul Hugo Chávez poate fi considerat comunist şi o mai fi şi prin Africa una sau două state cu regim dictatorial care şi-au asumat eticheta comunistă. România a fost stat comunist? regimul ceauşescu a fost un regim comunist?
se fac 20 de ani de la schimbarea de regim din decembrie ’89 şi mari schimbări nu sesizez. nici în societate, nici la nivelul individului, dar cele două lucruri cu greu pot fi separate. dacă eu îmi găsesc mie şi generaţiei mele o scuză: eram idealişti şi neinformaţi, cam din 1996 s-a răspândit la nivel global internetul, dacă pe o carte ne este jenă să punem mâna, măcar ăştia tineri nu pot să spună că nu se pricep la butonatul pe internet şi nu au de unde să se informeze.
nu vreau să discut, re-discut aspecte politice. însă îmi este pe zi ce trece tot mai evident că toate subiectele care ni se flutură sub nas şi încing spiritele sunt parte a unui război subtil al serviciilor secrete şi din interiorul acestora. împărţeala „turmei” în stânga – dreapta, buni – răi, noi – ei, este consacrata reţetă „dezbină şi stăpâneşte”. nimic nou.
se apropie momentul comemorării evenimentelor din decembrie ’89, mi-am amintit de cel mai uzat slogan al acelor momente: „fără violenţă”. cu toate acestea avem mii de morţi, protestatari, civili şi militari, nu prea am auzit de nicio victimă din vechile structuri de partid sau securişti. acel „fără violenţă” i-a protejat pe membrii de partid, i-a protejat de furia maselor pe securişti. a fost o manipulare? acum afirm că da.
despre „revoluţie” nici acum nu ştim cu exactitate cum s-a desfăşurat, cum s-a deturnat, cine a fost în spatele evenimentelor, ce servicii interne şi externe au fost implicate. este evident că a fost şi o conjunctură favorabilă şi inevitabilă la nivel internaţional şi ar fi un păcat să spunem că oamenii ieşiţi în stradă în acele zile nu au crezut în nevoia unei schimbări. însă trebuie să admitem că majoritatea manifestanţilor îşi doreau în primul rând înlăturarea lui ceauşescu. şi atunci, ca şi acum asocierea lui ceauşescu cu comunismul sau al lui iliescu cu comunismul este firească, la îndemână, dar nu neapărat şi justificată. comunismul este o utopie, o teorie care niciodată n-a fost implementată în practică cu succes şi în mod curent – de la Stalin la Castro – regimurile comuniste au fost toate dictaturi totalitariste. cred că aici avem şi una din cheile problemei – cel puţin la nivel ideologic: nu cred că avem de dat o bătălie cu o fantomă roşie tot mai palidă şi – în opinia mea – falsă, ci războiul real se dă pentru democraţie şi împotriva sistemelor totalitariste, regimurilor dictatoriale. dacă admitem că această abordare este corectă, desfăşurarea în timp al evenimentelor are o cu totul altă conotaţie.
şi partidul (PCR) şi securitatea au fost desfiinţate sub presiunea maselor în decembrie ’89. a fost nevoie de turbulenţele şi manipularea de la Târgu-Mureş ca securitatea să fie re-înfiinţată. mereu m-a sâcâit un gând legat de schimbarea de putere din ’89: pe de o parte aveam o nomenclatură tot mai bogată, dar sufocată, îngrădită, pe de altă parte o securitate puternică, influentă şi deţinătoare de informaţii şi conexiuni ce reprezentau în sine o enormă putere. unicul mare obstacol în calea dezvoltării, extinderii acestor două clase privilegiate era doar cuplul dictatorial extrem de capricios şi neîncrezător chiar şi cu cei din cercurile apropiate. practic, schimbarea de regim din ’89 a înlăturat această piedică şi a deschis calea liberă pentru cele două clase privilegiate să se desfăşoare în voie şi să prospere.
tranziţia de la regimul totalitar la „democraţia originală” a asigurat-o tot clasa nomenclaturistă comunistă prin ion iliescu. şi au făcut-o suficient de „curat” ca nimeni, niciodată să nu plătească „preţul”. preţul real – dezastrul economic şi social – îl plătim noi toţi. că numele figuranţilor împinşi în faţă este iliescu, geoană sau băsescu, nu are nicio relevanţă. în spatele lor se întrezăresc aceleaşi “feţe misterioase”…

serviciile s-au infiltrat în toate partidele post decembriste şi interesele lor trec peste graniţele partidelor, a aparentei lupte politice. (de exemplu această casetă cu Geoană, evident a fost “servită” din interiorul psd-ului, din anturajul lui Geoană.)

asistăm la un război aproape de tip mafiot între oamenii din servicii pentru supremaţia teritorială, zona de influenţă.
într-un moment critic, când priorităţile reale ar trebuii să fie guvernul, bugetul şi un program viabil de ieşire din comă şi eventual evitarea unui deces naţional tot mai iminent, noi discutăm despre un filmuleţ de 18 secunde care probabil vine să-l elimine definitiv pe Geoană şi să pună punct aşa zisului „proiect Johannis”, forţarea unor mutări din sânul partidelor pentru o reaşezare şi impunerea unui nou guvern sub umbrela preşedintelui băsescu, dar nimic mai mult. totuşi, determinarea cu care se continuă războiul împotriva acelui proiect, mă pune pe gânduri. poate chiar a fost o şansă şi poate chiar a pus în pericol clica securistă. poate.

eu am memorat secvenţa cu Emil Constantinescu când a spus că l-au bătut serviciile. caseta s-a înţepenit în player şi merge pe repeat. ne-au bătut pe noi toţi.

P.S. şi un film cu băsescu.

35 comments on “casete cu Geoană: vicii, servicii, deservicii

 1. am vazut filmuletul si nu inteleg care ar fi problema compromitatoare ? Donatii pt campaniile electorale se fac, e legal, oricine o poate face, si eu si tu si oricine ar avea bani si o anumita preferinta politica. cine e d-na care da banii asta nu prea inteleg ori n-aud eu bine ce zice, ideea e ca geoana i-a luat dar putea la fel de bine sa-i dea inapoi daca reconsidera gestul. Avem o confirmare certa? Nu. Dupa cum nu apare nici filmuletul cu sexul oral. Totusi mi se par slabute chestiile astea santajiste.

 2. pentru lu – tot filmul e oarecum nefiresc. fiind vorba despre alegeri uninominale, ideea de “loc eligibil” este falsă… ha ha ha! 😛 adică, eu cred că femeia a fost pusă să facă tot circul exclusiv de dragul filmării.
  în rest…. depinde, rămâne de văzut dacă donaţia s-a făcut şi s-a înregistrat, contabilizat legal.
  poate femeia a fost refuzată şi geoană n-a luat banii, asta nu se vede din cele 18 secunde… 5 mii de euro sunt apă de ploaie într-o campanie, seroxezi câteva afişe… ha ha ha! 😛
  da, e o porcărioară şi nimic mai mult.

  mai grav e ce este dincolo de aparenţe… eterna securitate.

 3. Ca serviciile isi fac treaba dintotdeauna (in timpul si dupa revolutie, pana acum) stim prea bine… nu cred ca suntem paranoici. Si nici nu se vor opri aici; nu sunt de partea celor de la putere, sunt numai de partea lor. Santajul e arma forte. Acum… ar fi nasol sa fie adevarata caseta. Nu conteaza suma. Puteau sa fie si 100 de euro. Preferam, sincer, caseta cealalta…

 4. Nu stiu daca caseta e semnificativa, ca si ce s-a intimplat in acea filmare. Semnificativ e ca a fost filmat.
  Faza e cam asa. De fraudat s-a fraudat. Ok. E un fapt. Faza e ca nu se pot baga bani albi in fraude de gen. Iar PDL s-a cheltuit cel putin cit PSD la asta. Intrebarea interesanta e CINE a pompat atita bani negrii in campania lui Basel? Ca nu il vad pe el scotind din buzunar atitia bani. Si mai e o intrebare foooarte interesanta. Ca sa existe atitia bani neurmaribili, la ambele parti, au fost depozitati ca atare, in acest scop. NU au fost tinuti in banci. Foarte interesant de stiut ar fi cum poti depozita atita moneda fara sa atragi atentia. Si ce impact au depozitele de gen asupra monedei in sine. Caci, nu se poate spune ca a fost tinut in euro. Trebuiau schimbati, deci nu tine.
  O apa si un pamint, toti, din pacate…

 5. pentru MicheleLaBelle – până una-alta, din cele 18 secunde din acest film, nu se vede nimic ilegal. şi nici măcar imoral: partidele trăiesc din donaţii. teoretic. faza pare regizată: alegerile euro-parlamentare au fost uninominale, deci “loc eligibil” nu prea există… personal cred că toată scena a fost regizată exclusiv de dragul filmării şi implicit premeditat. 🙂 poate mai interesantă ar fi scena de după… dar nu cred că o vom vedea niciodată.

  p.s. şi suma este esenţială: chiar crezi că ajungi la un preşedinte de partid cu o donaţie de 5 mii de euro când se discută despre o campanie care costă milioane? 😀 😀 😀

 6. pentru The Wolfman – cu banii este mult-mult mai simplu decât îţi imaginezi.
  am putea să ne întoarcem la episodul “Bancorex” sau la “Banca Religiilor” şi dacă te uiţi puţin în jur, găseşti 3-4 bănci “de buzunar” care nu-şi fac reclamă deloc, stau pitiţi la colţ de bloc şi… îşi fac treaba. 🙂
  pe de altă parte, am mai povestit despre asta, criza nu ne-a costat câţi bani am luat împrumut de la FMI ci mult mai puţin. dacă te gândeşti numai la ridzi-udrea-videanu-berceanu şi ei la “scuturat” contractele încheiate de aceştia în defavoarea statului, vei găsii o mare parte din banii de care pomeneşti.
  şi de aici disperarea de a se agăţa de putere: vor să acopere urmele şi au de onorat nişte contracte în derulare… chiar şi cu presa controlată, au mai transpirat date despre aceste contracte.
  nu sunt neapărat toţi o apă şi un pământ, sunt toţi manipulaţi, şantajaţi şi-n final controlaţi.
  eu zâmbesc amar: n-am pus botul la ameţeala “anti-psd”, dar tot cum am anticipat, au câştigat securiştii. mi-am răcit gura degeaba, mulţi au votat băse. prosteşte.

 7. pentru The Wolfman – toată campania şi tu, şi alţii, v-aţi agăţat de geoană şi psd şi aţi ignorat ideea că Antonescu ar funcţiona ca un cenzor serios. bine nu era nici cu unii, nici cu alţii fiindcă situaţia reală, economic şi social, este mai gravă decât ne imaginăm şi putem calcula. însă cu băse acum s-a creat oportunitatea să fie făcut praf şi PNL-ul cum a fost eliminat PNŢ-CD-ul şi în final s-a legiferet şi fortificat sistemul securist. cool. ce am tot spus a fost că militând anti-geoană aţi instituţionalizat statul securist şi dacă în final reuşeşte băse să îngroape şi PNL-ul, în cel mai bun caz vom rămâne cu două partide de stânga. rock… ce să spun?
  s-au fraudat alegerile, dar nu putem trece cu vederea că totuşi mulţi au votat băsescu.

  P.S. mă întreb, cine-i mai prostănac: geoană sau cei care au votat băsescu? ha ha ha! 😛

 8. pentru BOGDAN BARBIERU – al meu sigur n-a fost, nu e. eu data trecută n-am votat – când concura cu Năstase – şi nici de data aceasta n-am pus ştampila pe el ci am votat pentru Antonescu.
  însă problema mea rămâne: securitatea ne-a făcut şi-n ’89 şi ne face sistematic de 20 de ani. social şi economic ne ducem de râpă şi avem şanse să trăim şi într-un sistem securist legiferat.

 9. Ha ha ha , esti fraierash bai Brushvox,nu-i asta adevarata caseta compromitatoare despre Geoana,va aparea cam peste 3-4 zile…Cat despre articol ,esta mai slab decat mediocru>Se vede ca abar nu ai despre viata reala ,ori esti tanar si nu stii despre comunism decat ce ai ”citit” prin carti, ori ce te-a imbuibat sistemul cu cea vrut el ca tu sa stii.
  Comunismul din Romania(atentie din Romania)a avut doua ideologii .Ideologia buna a fost partea nationalista ,constructiva in interesul cetateanului si dezvoltarea reala a Romaniei in toate formele ei.

  Partea rea a fost securitatea,care la inceput a avut rolul de a apara Romania de fortele rele externe ale capitalismului ,insa in timp aceasta structura a securitatii a deviat inspre dorinta de putere a unui grup de oameni de la varf ,din conducerea statului.In ani aceasta a devenit o forta care actiona independent ,insa perversa era ascunsa in spatele lui Ceausescu .Ceausescu era naiv si sa lasat manipulat pana cand aceasta putere ,securitatea a dus la indeplinire lovitura de stat din `89.Cei care lau asasinat pe Ceausescu te conduc pe tine de 20 de ani si si vei afla atunci cand arhiva securitatii va fi la ” liber” .Dar pana atunci acesti securisti sfideaza Romania si rad c u lacrimi de prostia si docilitatea acestui popor care se complace sa traiasca in patru labe ca un sclav.
  Asa ca virgula ca un om integru si drept ce esti ,saruta-i in fund in continoare pe cei ce au distrus aceasta tara care a avut de toate ,dar a avut grija Iliescu si ai lui sa o vanda bucatica cu bucatica.La ce ma refer?

  Ceausescu a lasat Romania cu tot ce era nevoie pentru un popor ca sa prospere si nu uita DATORII ZERO.

  Pe scurt : http://salvatiromania.wordpress.com/congresul-al-xv-lea-al-partidului-comunist-roman-romania-in-agonie

 10. pentru intrus117 – fraieri eşti tu coaie. sau nu ştii (să citeşti), sau n-ai citit ce am scris.
  fraier şi nostalgic după un preşedinte cu patru clase. patrioţi se dau toţi, da’ nu ştiu cum se face, bagă numai în buzunarele lor.
  despre datorii zero, e drept, dar cu ce preţ? am tras în fabrică de mi-au sărit ochii din cap – deci ca şi acum, şi atunci datoriile le-am plătit noi în timp ce şmecherii erau şi atunci barosani, pe de altă parte, tehnologia noastră a rămas cu fix 45 de ani în urma vestului. să-ţi dau un exemplu concret, în una din fabricile în care am lucrat, erau strungurile din perioada interbelică, cele cu care fabrica a fost naţionalizată.
  perioada “comunistă” a avut şi aspecte pozitive, nu putem nega asta, dar nici să o idealizezi nu poţi şi nu ai voie. nu putem uita că toată elita şi intelectualitatea românească a fost exterminată.
  în ceea ce priveşte pupatu-n cur, eşti invitatu’ meu, eu n-am servit şi nu servesc. m-am plictisit teribil de proşti, indiferent ce culoare au… salvaţi românia? cine să o salveze măh? extratereştrii? noi suntem cel mai mare pericol pentru noi…

 11. acum, recunosc deschis:
  de fiecare dartă cînd timpul mă ajută să ajung aici, pe acest blog, fie că mă simt bine sau mai puţin, ‘în funcţie’ de subiectul … abordat, ştiu că acele 2 minute nu le regret;
  nu cred că e la îndemîna oriciu să cuprindă în cîteva rînduri ‘situaţiunea’ unei naţiuni aflate în derivă

  ultuma prpoyoto sau concliia este crudă, implacabilă şi adevărată —- ‘pe noi toti’

  (voi încerca să nu mai folosesc pluralul ca formă de adresare 🙂 )

 12. 1)Mah..nu sunt nostalgic dupa comunism,fac doar diferenta ca acum e mult mai rau.

  2)E adevarat ca am platit un pret mare pt ca Romania se se achite de datorii si tocmai de asta zic trebuia sa tinem cont de asta nu sa distrugem tot.
  3)Shecheri si barosani au fost dintodeauna (de cand traiam prin pesteri erai unii care dadeau cu bata mai tare) insa nu se compara numarul lor de dinainte de `89 cu nr actual .Sa nu mai vorbim de diferenta cuvantului barosan de atunci si de acum ,atunci vorbeai de un loc bund de munca ceva bani stransi casa super mobilata lipsa harnei si erai barosan,acum vb de milioane de euro si sunt mii.

  4)Cat despre btehnologie era normal sa nu poti investi pana nu scapi de datorii ,muncesti cu ce ai.Ce tehnologii ai azi mah.??Sau taiat toate fabricile si sau dus la vier vechi asta e tehnologia..poate stai inca in casa lui Ceausescu,uita-te de jur imprejur ,totul e facut de ceasca.

  Ce-au facut astia pt dezvoltare?Ai lucrat in fabrica?nici o panza de bomfaier nu mai gasesti cum erau odata..asa ca nu ma mai fute la cap cu tehnologia ta.

  Cat despre ”elita ”romaneasca ,multi dintre ei erau fostii boieri care luptau sa-si recupereze ce li sa luat si militau impotriva comunismului .Era normal ca aia sa-i stranga de gat.

  Era si normal sa aiba studii ,doar erau clasa aristocrata,nu erau ”plebe ”ca noi.

  Boieri care la randul lor nu au facut alceva decat sa-i arda la gaoaza pe fraierii de tarani,cred ca nu-i nevoie sa-ti mai dau exemple.

  Despre pupatu`n cur ,articolul inclina spre pro prostanacu`

  In rest toate cele bune,coaie.!

 13. pentru intrus117 – păi frate, nu eu am vândut/furat ţara pe bucăţi şi tot foştii activişti de partid şi securiştii… zici că e ok că ăştia cu 3-4 clase au ras pe ăia cu studii superioare… păi rezultatele se văd: toţi ne pricepem la toate şi la absolut nimic.
  lama de bomfaier pe vremea aceea o luai acasă… acum fabricile s-au închis… ar fi multe de spus, multe am tot spus/scris, nu ajungem oricum nicăieri…
  da, îl preferam pe geoană versus băsescu. alianţa psd-pnl pare mai rezonabilă decât pd-l în orice formă. urăsc schema cu răul mai mic, dar când alta n-ai…
  întoarcerea la dictatură nu ne scoate nici din rahat, nu schimbă nici istoria… mereu o să fie o clasă mai egală decât cealaltă şi mereu fraierii de jos o să ducă greul.

 14. pentru anamariadeleanu – eu m-am săturat de politică, dar ştiu că situaţia face aproape imposibilă evitarea subiectului… ar fi foarte multe de spus, dar vorbele nu ne ajută cu nimic.
  aş vrea să vorbim de lucruri normale… pare tot mai mult o utopie. 🙂

 15. pentru analfabetul – nu este frumos, este trist şi nu este cuprinzător, am uitat să spun câteva elemente esenţiale… ce-i drept, situaţia devine nu doar stresantă, dar din ce în ce mai dezgustătoare… şi de vorbit, tot vorbim de 20 de ani, da’ de făcut, n-am făcut nimic…
  să fiu “iubită”? ultima oară – acum cam 5 minute – când m-am pişat, mai aveam boaşe. sper să le păstrez măcar încă 20-30 de ani chit că vin vremuri grele… ha ha ha! 😛

 16. pentru analfabetul – nicio problemă. e un tip cu nick ce sună a fată cu un blog fain, l-am tot pomenit ca fiind fată, omul mi-a spus că-i băiat, după vreo şase luni iar am “făcut-o” fata… ha ha ha. când poceşti un nume, dai un miel sau ce o fi, la “schimbat sex” ce dracu să-i dau? ha ha ha! 😛
  cu vorbitu’…. într-o vreme m-am tot oferit să arunc eu primu’ piatra, acum e cam târziu… şi m-am mai gândit, mi-am pus pielea destul la bătaie, acum dacă tot o fi, să o pună ăştia cu gura mare pe net şi care au pus ştampila pe băsescu… eu îmi cumpăr bere şi porumb expandat şi mă uit cu fi-miu în braţe la televizor.

 17. Ok, domnule, eu voiam doar sa spun ca toti sint o apa si un pamint, tu cred ca vrei sa spui altceva. Faza cu Crin Antonescu…ma tem ca omul asta nu prezinta nici un fel de garantii absolute. Cenzor, pe linga unul ca Bombonel? Antonescu? Il halea ala cu rahat cu tot inainte sa se prinda ca a inghitit ceva. PNL din pacate are o istorie prea….tulburata si ciolanistica ca sa prezinte garantii, ma refer la acest peneleu de dupa Lovilutie.
  Ma tem ca eu nu l-am preamarit pe Basescu, ci doar am dat in PSD, pe care ori cit ai fi de binevoitor nu-i poti banuii de omenie sau de cinste. Patru ani mai moi nu scuza faptul ca ei au dat directia la ce se intimpla acum in ’90, si in continuare se incapatineaza ca asta ar fi alegerea corecta. Cu toate astea, nici asta nu face din mine un sustinator infocat al lui Basel. Am dat si in el. NU e vina nimanui ca cineva l-a lasat pe dobitocul de Jioana liber, sa umple o tara cu prostiile debitate de el.
  Btw. nu chiar vad cam care ar fi legatura intre a fi un ex-dascal de istorie mai mult sau mai putin ratat si un prim ministru. NU cred in oameni-politici-minune. NU la noi in tara. NU cu formatia pe care o au. TOTI.
  Deci, o apa si un pamint.

 18. pentru The Wolfman – sunt “io” ciufut şi mă cert cu toată lumea… ha ha ha! 😛

  garanţii nu prezintă nimeni, man… dar era o variantă care merita încercată. din păcate Geoană este prea slab pentru un partid plin cu personaje dubioase, din acest motiv nici n-a reuşit să formeze PSD-ul… asta e.
  din câte vezi, variante nu avem. şi nu doar în politică: în nimic. de câte ori cineva vrea să facă altceva decât cu ce suntem obişnuiţi, este băgat repede cu capul în noroi şi călcat în picioare…
  sincer? m-am plictisit de la muzica românească până la economia şi politica românească în egală măsură… de exemplu, mi-a rămas în cap că la concertul Faith No More un idiot i-a aruncat în cap lui Patton un pahar cu bere… crezi că mai vin în românia să cânte la o sală pe trei sferturi goală şi să-şi ia halbe-n cap?
  ăştia suntem şi tot sincer: încep să mă bucur că a câştigat băse. este fix ce merităm. 😀

 19. caseta cu geoana este o porcarie de trucaj, nu se compara cu cea in care basescu pocneste un copil….si nu inteleg ce au avut in cap cei care au aruncat-o in web..gargauni .
  cat despre realegerea lui base cu ajutorul CCR sa nu ne mai mire, a avut tot timpul structurile in spate, toate. Tu daca ai fi functionar public, general sef de serviciu, care stii ca daca iese geoana vei fi schimbat, nu ai face tot ce e posibil sa ramana chiorul? sa fim seriosi ne meritam soarta si imi pare rau ca in 2004 l-am votat sperand la ceva bun pentru tara asta, si acum la fel am sperat ca se va restabili un echilibru si vom putea evolua, dar mare dezamagirea. nu vreau sa ma gandesc cat isi va consolida chiorul structurile in astia 5 ani, isi va ataca toti adversarii si-l va pune pe boc presedinte si el va fi prim-ministru. sper doar la o suspendare ca atunci nu mai are nicio sansa…dar noi sa fim sanatosi si sa speram la mai bine

 20. pentru kcorny – de mirat, nu mă mir. sunt doar dezamăgit de evoluţia lucrurilor în ultimii 20 de ani… de unde am plecat şi unde…n-am ajuns.
  filmul… o fi pe bune, nu, greu de spus, nu pare trucat, însă cu atât mai mult regizat, gândit şi este incomplet, n-are finalitate. de ce a apărut, este simplu: Geoană o să fie decapitat, PSD este un partid mare cu oameni puternici şi influenţi pe care Geoană nu-i poate controla şi acum sunt alte interese.
  sărbători fericite şi ţie. 🙂

 21. pentru The Wolfman – he he… păi aţi făcut propagandă acerbă anti-psd, mi se pare corect să culegeţi roadele. 😀

 22. ca de obicei …Blog consistent ,de bun simt si cu viziune realista …Nu ,nu ne meritam soarta …de ce?
  Ca nu avem de ales …Am devenit o masa ….Un fel de supa primordiala din care ,poate ,va iesi uleiul deasupra si va face liniste …prostii …Nu stiu ce va urma …Cert e ca suntem o nava ce se scufunda incet si sigur …Cu al sau carmaci cu tot …

  Apreciez in mod deosebit reactiile tale vis a vis de opinii..
  Esti special.

  Sa vina Mosul la David incarcat cu ….certitudini pentru viitorul lui …

  Bombonicile se pare ca le-am inghitit noi ….

 23. pentru miruna50 – n-am un glob de cristal, nu primesc ponturi ca mulţi alţi jurnalişti sau bloggeri… mereu am vorbit despre lucrurile care sunt foarte concrete şi deductibile, se pot distinge. în general ce am anticipat s-a dovedit corect. e drept, am crezut că Geoană o să câştige, n-am avut în calcul nici dezastrul de la dezbatere şi sub nici o formă nu m-am gândit la o fraudare atât de substanţială. şi eu multă vreme am crezut că PSD este o maşină de fraudare… mea culpa.

  în ceea ce priveşte relaţia mea cu cititorii, uneori am şi eu reacţii exagerate, la modul general mi-am pierdut răbdarea, sunt uşor irascibil şi cam obosit. nu pot să reiau şi să repet la nesfârşit “discursurile”, analizele şi “poveştile” care au rădăcini lungi şi sunt o încrengătură mare şi uneori obscură.
  dar de exemplu, când am început să analizez rădăcinile crizei, încă multă lume zâmbea şi credea ca şi clasa politică, că este doar o furtună de vară…

  cineva s-a ocupat deja de o pungă mare cu bomboane pentru David. 🙂 şi nu doar bomboane. 🙂

  o seară frumoasă şi toate cele bune ţie şi familiei. încet-încet se aproprie totuşi sărbătorile. 🙂

 24. Cu atat mai mult cu cat nu ai globul de cristal .Cu atat mai mult..Si nu …nu ti-ai perdut rabdarea ci dimpotriva ..esti mult mai temperat …Esti ok ..

  desi ca temperament te costa …psihic …sa-ti poti inhiba reactii ,replici.
  uneori mi-e frica sa citesc bloguri la tine ca stiu ca se intampla asa cum citesc si-mi citesc propriile ganduri spuse insa intr-o maniera extrem de dezvoltata si crunt realista..

  Stiam eu ca Mosul nu poate trece pe langa un copil ca al tau cu tema nefacuta ..Si ale mele nepotele vor fi incantate sa-l vada pe Mos de-adevaratelea,sper ..De n-o da gripa in mosul de imprumut …sau de criza 😛
  Multumesc pentru urari Attila ! Si tu sa te bucuri de sarbatori pentru tine si familia ta chiar cu restul de speranta ce ne-a ramas.

  Imi pare rau ca nu mai esti dincolo …

 25. pentru miruna50 – vedem ce coaliţie, ce guvern o să avem… poate chiar mâine. 😀
  mai scap degetele-n tastatură şi uneori răspund cam violent/vulgar… dar cum spuneam, m-am plictisit să fiu mereu politicos.

  nici de blogul acesta n-am suficient timp… de netlog cu atât mai puţin.

  să-ţi trăiască nepoţelele şi să se bucure de zăpadă… 🙂 aici a nins frumos astăzi, păcat că vântul e cam neprietenos.

 26. Sa dea Domnul sa aiba doar putin bun simt daca tot s-au luptat atat pentru putere ..Si sa demonstreze ca pot sa faca ce au promis si sa aiba substanta noul sau vechiul guvern cu aer nou ..Cica..Vom trai …Nu stiu daca vom si vedea dar cu siguranta vom simti ..Sa-ti fie anul ce vine plin de impliniri si macar copiiilor sa le fie mai usoara calea..Ca noi ne-am cam ratacit ..

  Si la mine a nins frumos dar nu am curaj sa le scot afara ..E grozav de rece …ca si viforul din suflet …

 27. pentru miruna50 – David a răcit, a făcut febră, n-am dormit toată noaptea… nici vorbă d eburgăleală.
  despre guvern… în opinia mea nicio şansă să să facă ceva. bugetul şi programul îl fac cei de la FMI, da’ ăştia nici nu sunt capabili să aplice ceva, au şi de furat la greau: campania a costat bani mulţi.

 28. tipic pentru iarna …Copiii racesc usor .Dar isi revin usor …Grija la cresterea imunitatii ..Vit C la greu ..

  Insanatosire grabnica ..Sus capsorul ca acusi apare-n prag Mosul ..

  FMI si noi nu avem argumente ,nu ne tinem pe picioare …Atrofie musculara ,anemie …Vom vedea.

 29. pentru miruna50 – îi este cam rău, sper totuşi să nu fie şi foarte grav…. aşa e cu copiii: mereu apare ceva…

  eu nici nu vreau să văd ce urmează fiindcă e… previzibil. 😛

1 Pings/Trackbacks for "casete cu Geoană: vicii, servicii, deservicii"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *