De azi: Cybermental 4 – 2009

Am tot vorbit despre underground…Nu o dată am auzit lumea plângându-se că nu se întâmplă nimic, nu vin trupe, nu sunt evenimente. Apoi dacă se întâmplă ceva, lumea nu vine, cică-i scump biletul. Că-i 15 RON, 30 sau 150, tot scump e, ori cât ar fi. Sau – şi mai tare! – cum a fost Tuborg GreenFest-ul, i-am auzit pe unii spunând: „nu merg domne că e gratis!”. Nici eu nu agreez evenimentele câmpeneşti/corporatiste (sau electorale) fiindcă datorită acestora s-a ajuns la faza cu „e scump biletul”, dar… Ideea este că se întâmplă ceva, vin 3 zile de festival în 2 locaţii cu 20 de artişti de la noi şi de aiurea, este un eveniment unic pe acest segment de Electro/Industrial şi – zic „io” – cei interesaţi şi de alt sunet decât foşnetu’ de pungi cu chipsuri la Radio Zu, cu ameţite la televizor dând din buric pe indiferent ce fundal sonor, pot savura 3 seri de muzică experimentală.

So… De azi începe evenimentul Electro/Industrial Cybermental ajuns anul acesta la a 4-a ediţie.

Cybermental.4

Ca de fiecare dată, pe lângă seri cu zgomot şi distracţie, festivalul are un scop caritabil, profitul rezultat va fi donat câtre „Adăpostul de zi şi de noapte pentru copiii străzii” din sectorul 4, str. Secuilor nr. 9A.

În seara aceasta, miercuri, 30 septembrie, de la ora 20, în clubul „Suburbia” (str. Şelari  nr. 19) urcă pe scenă: Mr. H, INDJS, SOSK, CLOCK : DIVIDER, NOETIC PURGE, şi DOMINUS. Preţul biletului este de 15 RON.

Joi, 1 octombrie, la clubul „Silver Church” (Calea Plevnei nr. 61, fostul “Preoteasa”), de la ora 20, le vine rândul pe scenă la: ODT, Mr. PAN[K]SAMENT, EKLIPSE, AKM, BRAZDA LUI NOVACROGER ROTOR (CH)
şi 13th MONKEY (DE) . Preţul biletului este de 30 RON.

Vineri, 2 octombrie, tot la clubul „Silver Church” şi tot la 30 RON preţul biletului, tot de la ora 20, urmează recitalurile: CANDLESTICKMAKER, CONTORSIONIST, MATZE, CYCLER, SOMAN (DE)  şi KiEw (DE).

The boys bring some noise!

16 comments on “De azi: Cybermental 4 – 2009

 1. sa ai un concert super si sa rupi locul daca potzi si mai ales asta vrei !!! n-avea scrupule give it your best !

  rifeor.. daca-s pleca acum as ajunge … dar n-auzi ca nu ne baga pe blat ne-a zis clar acu citeva zile … trebe sa luam bilet din timp, ca oricine .. asta dupa toata munca grea pe blog !!… probabil ar ramine masca sa te vada in sala !

 2. pentru Un Soricel – am mixat 8 din 11 şi mi-a crăpat “colegu'”… de ieri seară stau şi nu ştiu de ce să mă (mai) apuc şi… cum… plm de computer!

  da, asta cu voi în sală ar fi funny….

 3. pentru lu – când aveam tobar – se îmbăta tobarul, acum n-am treabă cu oamenii, mi-a crăpat computerul pe ultima sută de metrii…

 4. unsoricel””hm….deci nu se lasa cu intrari moka? ascultam de afara, ca se va auzi ceva , ceva….:-)..si cu banii luam o saniuta, ne hammerim si cand iese lumea de la show ai luam la bataie….:-)…cum suna ?

  ….poate la anu’ …

  pai sa sara careva din bucale rapid cu un comp . sa ajute la problema…. hai domne, help the undergraound.

 5. pentru rifeor – cine sare? cine sare? ha ha ha! ca pe stadion… man, acum încerc să fac compul ăsta de internet să meargă… poate am mai mult noroc, e o jeoarsă, dar decât nimic… 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *